Miten valmistautua kampaamokäyntiin?

Heips! Toivottavasti teidän lokakuuhun kuuluu hyvää. Meillä on riittänyt tekemistä, ja syksyn tullen Originaliin on luvassa muutamia uudistuksia, joista lisää myöhemmin… Sitä ennen käännetään katseet kampaamoon. Oletko joskus miettinyt, mitä sinun tulisi tehdä ennen kampaamokäyntiäsi? Onko jotain tapoja valmistautua kampaamokäyntiin? Nyt kerromme teille omat vinkkimme tähän näihin kysymyksiin! 

Inspiraatio uuteen hiustyyliin

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai mitenkäs se menikään. Ennen kampaamokäyntiäsi sinun on hyvä lähteä liikkeelle siitä, millaista uutta hiustyyliä lähdet tavoittelemaan. Haluatko hiuksiisi uutta hiusväriä tai kenties vaalennusta? Entä millaisesta hiusmallista unelmoit? 

Jos inspiraatio uuteen hiustyyliin on hieman hukassa, voit selata hiuskuvia esimerkiksi täältä meidän blogista tai meidän Instasta. Voit myös vilauttaa kuvaa unelmahiuksistasi kampaajallesi. Inspiskuviin liittyen on hyvä muistaa, että some on usein täynnä muokattuja hiuskuvia. Niin kauniita kuin nämä kuvat ovatkin, niiden toteuttaminen saattaa olla usein epärealistista. Vaikka meiltä onnistuukin upeat hiusmuutokset, esimerkiksi hiustyypin muuttaminen ohuesta paksuun on jo melkeinpä mahdottomuus. Kannattaakin etsiä sellaisia kuvia, joissa esimerkiksi hiustyyppi ja alkuperäinen väri ovat mahdollisimman lähellä omaa hiustasi. Asiasta kannattaa myös keskustella yhdessä kampaajan kanssa. Meidän ammattitaitoa on arvioida, millainen hiusmuutos on järkevää ja turvallista toteuttaa juuri sinulle. 

Valitse oma kampaajasi

Meiltä Originalista löytyy luottokampaaja joka tarpeisiin! Ammattitaitoisena tiiminä meiltä hoituu niin uuden hiustyylin luonnit kuin vanhan hius- tai partatyylisi päivittämiset. Kehitämme itseämme erilaisten koulutusten avulla säännöllisesti – tällä alalla ammattilainen ei ole koskaan valmis! 

Millaista hiusalan ammattilaista sinä etsit? Meidän Kaisamari nauttii erityisesti parturointitöistä, ja hänet voikin usein bongata meidän parturipuolelta leikkausten parista. Nitalla taas on vahva kokemus klassisten hiusvärien sekä upeiden leikkausten luomisesta, unohtamatta permanentteja! Minna on väritaituri, jonka suosikkitöitä ovat kaikista haastavimmat värikorjaukset sekä isot vaalennustyöt. Myös Sara on parhaimmillaan vaalennustöiden sekä värikorjausten parissa, joissa hän loistaa laajalla osaamisellaan. Lähellä Emman sydäntä ovat erilaiset raidoitukset ja värjäykset, mutta häneltä luonnistuu myös muun muassa kasvivärjäykset, permanentit sekä kampaukset. 

Kun varaat aikaasi, voit käyttää meidän nettiajanvarausta, soittaa tai laittaa meille viestiä tai kipaista käymään paikan päällä. Mikäli et ole varma, mikä aika sinun kannattaisi varata, tsekkaa postauksemme leikkaus– sekä väripalveluistamme! Autamme myös mielellämme sinua varaamaan oikean ajan, joten vastaamme aina kysymyksiisi.

Mitä voisit käytännössä tehdä hiuksillesi?

Entäs mistä voisit käytännössä huolehtia hiuksiisi liittyen ennen kampaajalle saapumista? Usein asiakkaat pohtivat, tuleeko hiuksen olla puhdas tullessasi kampaajalle. Palveluihimme kuuluu pääsääntöisesti hiusten pesu, poikkeuksena hiusten tasoitusleikkaus, lasten hiustenleikkaus ja otsahiusten leikkaus. Väriin voit tulla likaisella tukalla, poikkeuksena kuitenkin raidoitustyöt! Muistathan, että vaikka palveluusi sisältyy pesu, todella likainen tukka, jossa on esimerkiksi paljon muotoilutuotejäämiä voi vaikeuttaa kampaajasi työtä. Kohtuus siis kaikessa! 

Ennen hiuksen värjäystä hiusten syväpuhdistus kannattaa, sillä näin hiusväri tarttuu paremmin kiinni ja syventää väriä. Omasta hiustuotevarastosta onkin hyvä löytyä kelatoivia tuotteita, kuten syväpuhdistava shampoo. Kelatointi tarkoittaa siis metallijäämien poistamista hiuksista kemiallisesti, joten esimerkiksi kelatoiva shampoo poistaa metallit ja niistä johtuvat värjäymät. Syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiuksista myös muotoilutuotejäämät! Myös esimerkiksi hopeashampoon tai muiden sävyttävien hiustuotteiden käyttö kannattaa unohtaa hetkeä ennen kampaamokäyntiä. Hiuksiin on nimittäin helpompi lähteä luomaan uutta hiusväriä, kun hiuksissa ei ole jäämiä eri sävyistä. 

Joko sinä odotat seuraavaa kampaamokäyntiäsi? Originalissa nähdään!

Terkuin, Vilma