Hiustrendit 2024

Moi! Vuotta 2024 on porskutettu eteenpäin jo hyvän aikaa. Tänäkin vuonna näkyvissä on selvästi tietynlaisia hiustrendejä, joita myös meillä Originalissa ollaan saatu toteuttaa aikasempaa tiheämmin. Nyt selvitetään yhdessä, miltä hiustrendit näyttävät tänä vuonna!

Pehmeämmät, luonnolliset sävyt

Tänä vuonna hiusväreissä siirrytään pehmeämpiin sävyihin, oli kyse sitten vaaleasta tai tummasta hiuksesta. Väreissä saa olla lämpöä ja huolettomuutta!

Vaaleissa hiuksissa suositaan nyt sävyjä, jossa toiveena on helppohoitoisuus, joka näyttää toisaalta ylellistä, mutta luonnolliselta. Myös oma tyvikasvu saa näkyä hieman, ja monet tavoittelevatkin omaa väriään tai tummasta vaaleaan liukuvia hiustyylejä. On hyvä huomata, että myös tällaiset luonnollisemmat hiustyylitkin vaativat ylläpitoa. Tummissa hiuksissa trendaavat nyt myös täyteläiset ja lämpimät sävyt, mutta pysyen kuitenkin luonnollisina.  

Leikkaukset ovat in!

Kampaamossa huomaa nyt, että erilaiset leikkaukset ovat todellakin in! Hyväkuntoisten hiusten salaisuus toki onkin säännöllinen leikkaus, mutta sen lisäksi leikkaukset ovat nyt muotia. Erilaisilla leikkauksilla saa tuotua ihanaa uutta hiustyyliä yllättävänkin helposti. Ammattitaitoinen kampaaja osaa toteuttaa sinulle sellaisen leikkauksen, joka korostaa upeaa tyyliäsi ja kasvonpiirteitäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Yksi tietty hiusmalli ei toki sovi kaikille, mutta seuraavaksi kurkataan hieman niihin leikkaustyyleihin, joita katukuvassa näkee tällä hetkellä paljon!

Kerroksia ja rikottua linjaa

Hiuksissa saa olla nyt runsaasti kerroksia ja tekstuuria. Rikottu linja ja jopa kasvu saa nyt näkyä. Tällaiset hiustyylit tuovat mukanaan paljon rentoutta, huolettomuutta ja keveyttä, jolloin jokainen voi muokata hiustyylejä myös oman tarpeensa mukaan. Lyhyet mallit ovat myös tämän trendin mukaisia. Rikottuun, lyhyeen malliin voidaan yhdistää myös esimerkiksi pidempi takatukka. Vaikka lukemattomat kerrokset tuovatkin mieleen vahvasti 90-luvun, on näitä hiustyylejä kuitenkin päivitetty tähän päivään! 

Parturissa kasvu ja pehmeys

Myös parturissa vallitsee tänä vuonna hiustyylit, joissa korostuu tietty rentous. Jopa hieman ylikasvanut look toimii nyt. Erilaisten hieman pidempien hiustyylien suosio jatkaa siis kasvuaan tänä vuonna myös parturissa. Myös sivuille voidaan jättää enemmän mittaa hiuksiin. Esimerkiksi takatukka jatkaa suosiotaan erityisesti rikotun kerrostetusti. Toisaalta myös minimalistinen buzz cut (tutummin siilitukka) pitää pintansa trendeissä! 

Asusteet tyylin viimeistelyyn

Hiukset viimeistellään nyt ihanilla 90-lukuun viittaavilla hiusasusteilla. Erilaisia hiusklipsejä, donitseja sekä hiuspantoja nähdään nyt paljon. Asusteet tuovat mukavaa vaihtelua hiustyyleihin, ja niitä on helppo käyttää arjessa! 

Houkutteleeko tällaiset hiustyylit sinua? Meidän ammattitaitoiset parturi-kampaajat osaavat auttaa sinua mieluisen hiustyylin valinnassa tänään ja huomennakin. Meidän ajanvaraukseen pääset helposti tästä. Originalissa nähdään!

Trenditerkuin, Vilma