Original-tiimin hiusvinkit teille!

Moikka! Kevät se jatkaa tuloaan, ja sehän kelpaa meille! Tässä postauksessa meidän ammattitaitoiset parturi-kampaajat antavat teille omat vinkkinsä tämän hetken hiustenhoitoon ja -muotoiluun! Kurkataan myös vähän tämän talven ja kevään hiustrendeihin. Postauksessa kerromme lisäksi, millä tavalla meidän tiimi viimeistelee ja hoitaa itse omia hiuksiaan. Tervetuloa mukaan! 

Kaisamari: ”Tämän kevään hiustrendit”

Kaisamarin mukaan tämän hetken hiustrendeissä huomaa sen, että hiuksissa saa näkyä tyvikasvua. Asiakkaat toivovat paljon pehmeämpiä sävyjä kaiken tummuisiin hiuksiin. Oma väri on selkeästi sallittua, joka on kyllä varsin positiivista! Erilaiset leikkaukset ovat nyt pop – leikkauksissa saa olla reilusti kerroksia, rikottua ja vähän yli kasvanuttakin linjaa. Parturipuolellakin hiuksissa näkyy kasvu ja pehmeämmät linjat. 

Minna: ”Volyymi-look helposti kotona”

Hiustenpesuun liittyen Minna vinkkaa, että hiukset kannattaisi pestä vain silloin, kun ne ovat likaiset. Liiallinen pesu kuluttaa väriä ja rasittaa myös hiuksia. Paras vinkki tuuheisiin hiuksiin on hiusten föönaaminen! Ilman sitä hiuksiin on todella vaikeaa saada ilmavuutta, ja tämä koskee niin lyhyitä kuin pitkiäkin hiuksia.

Kuivashampoon käytössä Minna ohjeistaa, että tuote tulisi suihkuttaa hiusten tyveen, ei suoraan hiuspohjaan. Hiuspohja saattaa nimittäin rasittua tästä, ja esimerkiksi kutista tai kuivua. Oikea tapa toimia kuivashampoon kanssa on nostaa hiusta ja suihkuttaa tuote ainoastaan hiuksen tyvialueelle. 

Sara: ”Pakkasilla hiukset kaipaavat hoitoa”

Viime aikoina Sara on törmännyt usein asiakkailtaan kysymykseen, miten rosmariinivesi tai -öljy vaikuttaa hiusten terveyteen tai kasvuun. Hiuksen kasvuun voi vaikuttaa esimerkiksi hiuspohjan likaisuus ja hiuspohja voi varmasti paremmin, kun sitä kosteuttaa öljyllä. Käytännössä hiusta ei voi kuitenkaan kasvattaa ulkoapäin, vaikka hiusten terveydestä huolehtiminen onkin tärkeää.

Itse Sara hoitaa hiuksiaan pesemällä hiukset System4 Shale Oil Shampoolla, koska hiuspohja on usein kuiva etenkin talvella. Tällaiselle hiuspohjalle toimii myös System4 Oil Cure -kuoriva hoitoaine, jota voi käyttää noin 2 kertaa viikossa. Tämä tuote kuorii sekä kosteuttaa hiuspohjaa. Muutoin hiustenpesussa Saralla on käytössä Sebastianin Penetraitt -korjaava hoitoaine. Pesun jälkeen Sara hemmottelee vaalennettuja hiuksiaan esimerkiksi hiusöljyn, hoitovoiteen sekä silloin tällöin muotovaahdon avulla. Saralla on itsellään tapana raidoittaa hiuksensa noin 3-4 vuodessa.

Emma: ”Laadukkaat tuotteet viimeistelevät hiustyylin”

Emman mukaan jätettävillä hiustuotteilla on suuri vaikutus siihen, miltä hius näyttää. Pitkissä hiuksissa Emma suosii jätettäviä voiteita, kuten Sebastianin Potion 9 -tuotetta. Emma liputtaa laadukkaita välineitä myös hiustenmuotoilussa. Ghd Gold -muotoiluraudalla voit muotoilla hiukset monella tapaa pienemmillä hiusvaurioilla.

Itse Emma pesee hiuksensa noin 2 kertaa viikossa ja tuotteina tässä toimii Sebastianin Dark Oil -shampoo sekä hoitoaine. Tämän jälkeen Emmalla on tapana kuivata hiuksensa sekä joko suoristaa tai tehdä laineita unohtamatta Sebastianin Trilliant -lämpösuojasuihketta. Hiukset pysyvät hyvännäköisinä pesujen välillä, kun ne viimeistelee hyvin aina pesun jälkeen. Jos tuntuu, että pesujen välissä hiukset tarvitsevat hieman freesausta, Emma suihkuttaa hiuksen tyveen Sebastianin Drynamic -kuivashampoota, ja näin hän pärjää seuraavaan pesuun asti. 

Mitä sun hiukset kaipaa just nyt? Entä oletko törmännyt johonkin hiusmysteeriin, johon kaipaisit neuvoja meiltä? Autamme ja neuvomme teitä aina hiuksiinne liittyen kampaamo- tai parturikäynnillä sekä meidän Instan puolella. Täällä blogin puolellakin voit toki lähestyä meitä kommentin muodossa. Nähdään taas! <3

Hiusterkuin, Vilma