Mikä leikkauspalvelu sopisi sinulle?

Moi! Kirjoitimme teille pari viikkoa sitten väripalveluistamme ja erityisesti siitä, mikä väripalvelu sopii kenellekin. Jos ette ole vielä käyneet lukemassa väripalveluistamme, pääsette sinne tästä! Tällä kertaa jatkamme hieman samalla linjalla, keskittyen kuitenkin leikkauspalveluihimme. Myös niiden kanssa voi joskus olla hämmennystä, ja siksipä haluammekin kertoa teille lisää leikkauspalveluista meillä Originalissa. Tervetuloa mukaan hiustenleikkausten maailmaan! <3

Kampaamoleikkaus

Kampaamoleikkaus tarkoittaa hiusten siistimistä tai samaan malliin leikkausta, sekä palvelu sisältää myös pesun. Mikäli haluat tätä isompaa muutosta, valitsethan mallinmuutosleikkauksen.

Parturileikkaus

Tämä palvelu sopii parturipuolen lyhyiden hiusten leikkaukseen tai siistimiseen. Myös tämä palvelu sisältää hiuksen pesun.

Mallinmuutosleikkaus

Mallinmuutosleikkauksessa hius leikataan uuteen malliin tarkoittaen, että hiuksiin tehdään merkittävä muutos. Esimerkiksi, kun haluat leikata pitkät hiuksesi lyhyeksi polkaksi, valitse tämä palvelu. Palvelu sisältää myös pesun.

Parturileikkaus, mallinmuutos

Tämä mallinmuutosleikkaus parturipuolella tarkoittaa hiusten leikkausta uuteen malliin siten, että kyseessä on merkittävä muutos, sisältäen myös hiusten pesun. Tämä palvelu sopii esimerkiksi sinulle, jonka viime parturikäynnistä on kulunut kuusi kuukautta.

Sivujen leikkaus ’’fade’’-tekniikalla

Tämä palvelu sisältää sivujen leikkauksen fade-tekniikkaa käyttäen. Palvelu ei sisällä pesua eikä hiuksen päälyosan leikkausta.

Koneajo

Koneajossa hiukset ajellaan koneella, koko pää samalla pituudella. Palvelu sisältää myös tarvittaessa pesun.

Otsatukan leikkaus

Tässä palvelussa leikataan ainoastaan otsatukka. Palvelu ei sisällä pesua.

Pitkien hiusten tasausleikkaus

Hiuksen latvasta leikataan enimmillään noin viisi senttimetriä. Huomaathan, että tämä palvelu ei sisällä pesua. 

Lasten mallinmuutosleikkaus

Palvelussa hiukset leikataan uuteen malliin tarkoittaen, että hiuksiin tehdään merkittävä muutos. Tämä palvelu sopii esimerkiksi, kun viime käynnistä on reilusti aikaa. Palvelu sisältää pesun ja se on tarkoitettu alle 11-vuotiaille lapsille.

Lasten hiustenleikkaus

Tämä palvelu tarkoittaa hiusten siistimistä tai samaan malliin leikkausta. Palvelu on tarkoitettu alle 11-vuotiaille lapsille. Huomaathan, että tämä palvelu ei sisällä pesua.

Pikatyö

Tässä palvelussa siistitään esimerkiksi pelkät hiusrajat. Tähän palveluun varataan aikaa vain 5 minuuttia. Palvelu ei sisällä pesua.

Miten usein hiusten leikkuulle?

Kuinka usein parturi-kampaajalla sitten tulisi käydä? Kuinka usein hiuksia tulisi leikata? Tähän ei varmasti ole olemassa yhtä oikeaa vastausta, sillä leikkaustahti riippuu paljon esimerkiksi hiuksen kasvusta ja halutusta mallista. Karkeasti voitaisiin arvioida, että parturileikkauksen leikkausväli on usein 3-5 viikkoa, kampaamoleikkauksen 5-7 viikkoa ja tasausleikkauksen 2-3 kuukautta. Kun hiukset ovat kuivat ja vaurioituneet, voivat ne alkaa katkeilemaan. Latvat kannattaa leikata säännöllisesti jo ennen kuin ne katkeilevat!

Toivottavasti saitte tästä eväitä seuraavalle käynnillesi meillä. Mikäli jäit pohtimaan, mikä hiusmalli sitten voisi sopia sinulle, käy kurkkaamassa postauksemme aiheesta! Vastaamme aina myös mielellämme kysymyksiin, mikäli niitä herää esimerkiksi ajanvaraukseen liittyen. Originalissa nähdään! <3

Terkuin, Vilma