Kevään ja kesän 2023 hiustrendit

Moikku! Me päästiin osallistumaan pari viikkoa sitten Four Reasons DUETS -hiusnäytökseen, jossa saimme ihailla ja inspiroitua uusimmista hiustrendeistä. Ajateltiin, että tämän kevään hiustrendejä olisi kiva jakaa myös teille ihailtaviksi! Olisiko kenties joku näistä tyyleistä sinun tämän kevään hiustyylisi? Tervetuloa mukaan inspiroitumaan!

Kevään ja kesän 2023 hiustrendeissä nähdään edelleen kerrostettuja leikkauksia sekä kirkkaita, rohkeitakin värejä. 

New messy punk 

Sopivasti rosoinen lookki syntyy rohkeasta kerrostamisesta, ja miksei yhdistettynä kirkkaaseen hiusväriin. Hiusten kerrostaminen tuo leikkaukseen ilmavuutta ja volyymia. Kerrostusta voidaan lisätä sen mukaan, millaista tyyliä havittelet. Jos olet rohkeampi persoona ja haluat nyt hieman räväyttää, valitse hiuksiisi tänä keväänä jokin kirkas väri, kuten keltainen, oranssi tai vihreä! Jos taas haluat vaihtelua ja piristää ilmettäsi pehmeällä hiusvärillä, tähän sopii kivasti hillitympi ja herkullinen pastellinen vaaleanpunainen. Lyhyissä ja puolipitkissä hiuksissa on nyt trendikästä kammata hiukset suoraan eteenpäin!

Rich colors

Keväällä trendeissä näkyy yhä enemmän sävykkään täyteläisiä värisävyjä. Toki vaaleaa hiustakin tehdään vielä paljon, mutta myös meillä erilaisten upeiden sävykkäiden hiusvärien toteuttaminen on lisääntynyt! Näissä ihanissa sävyissä korostuu niiden täyteläisyys, nyt panostetaan reippaasti esimerkiksi ruskean ja kuparisen hiuksen värjäykseen. Näitä rikkaita hiusvärejä korostaa niiden silmiähivelevä kiilto.

80’s two toned hair

Tämän trendin ideana on erilaisten hiusvärien ja -sävyjen yhdistäminen, jolloin hiuksiin saadaan yllätyksellistä vivahdetta mutta samalla myös pehmeyttä, kuten esimerkiksi lämpimien ja viileiden sävyjen yhdistämisessä. Katukuvassa näkyy yhä enemmän hiuksia, jotka on värjätty kaksisävyisiksi. Vaikka tämä voi kuulostaa melko rohkealtakin valinnalta, nämä lookit voivat olla hyvinkin hienostuneita, ja toinen hiussävy voi sijaita esimerkiksi hieman piilossa muiden hiusten alla tai takana niskassa. Ei olekaan tarkoitus kopioida tyyliä suoraan kasarilta, vaan tyylejä voidaan muokata nykypäivän trendien mukaisiksi.

Real Curls

Kiharat ja permanentti jatkavat suosiotaan! Luonnonkiharaa hiusta saadaan korostettua upeasti kiharille hiuksille tarkoitetuilla hiustuotteilla sekä oikeanlaisella muotoilutekniikalla. Kihara hius on luonnostaan suoraa hiusta kuivempi, ja siksi se kaipaakin paljon kosteutta. Onneksi permanentti pelastaa myös piikkisuoran hiuksen. Mikäli permanentti kiinnostaa sinua enemmän, käy lukaisemassa permispostauksemme täältä. Hiusten kerrostaminen toimii upeasti myös kiharan hiuksen yhteydessä, sillä sopiva kerrostus korostaa kiharaa entisestään.

Mikä näistä hiustrendeistä oli sun lemppari? Originalissa nähdään! <3

Terkuin, Vilma