Mikä väripalvelu sopisi sinulle?

Heippa! Saamme usein kysymyksiä asiakkailtamme siitä, millainen väripalvelu sopisi juuri hänelle. Päätimme koota kaikki väripalvelumme nyt saman postauksen alle! Tästä tekstistä löydätte parhaat vinkin oikean palvelun valitsemiseksi. <3

Meille Originalissa tärkeintä on kokonaisvaltaisesti korostaa juuri sinua ja persoonallisuuttasi, kun luomme sinulle uutta tai päivitämme vanhaa hiustyyliäsi. Asiantuntevat parturi-kampaajamme osaavat aina auttaa sinua niin hiusten väri- kuin leikkuuasioissakin. Mikäli etsit vielä inspiraatiota uutta hiusväriäsi varten, voit etsiä sitä meidän somesta tai täältä blogin puolelta! Seuraavaksi esittelemme meidän väripalveluitamme hieman tarkemmin.

Tyviväri

Mikäli tyvikasvusi on kasvanut enintään 3 cm pitkäksi ja haluat sen peittoon yhdellä värillä, tämä väripalvelu sopii sinulle. Tyviväri ei koske esivaalennusta vaativia värjäyksiä, tähän meillä on erikseen tarkoitettu tyvivaalennus-palvelu.

Väri

Tämä palvelu sopii sinulle, joka haluat, että hiuksesi värjätään kauttaaltaan yhdellä värillä. Tämä palvelu ei sisällä vaaleammaksi värjäystä.

Tyvivaalennus ja sävytys

Tämä palvelu sisältää tyven vaalennuskäsittelyn sekä kokonaisuuden sävyttämisen. Samoin kuin tyvivärissä, tyvivaalennuksessa tyvikasvu voi olla enintään 3 cm. 

Sävytys/kiiltokäsittely

Tämä ihana palvelu on kevyt, eloa tuova värikäsittely, joka antaa hyvän kiillon, sävyttää ja elävöittää vanhaa hiusväriäsi. Sävyttämisellä ei ole tarkoitus saada aikaan suuria muutoksia, vaan ainoastaan hiusvärin ylläpitoa.

Moniväri/erikoistekniikkatyö

Tämä palvelu on tarkoittu asiakkaille, jotka toivovat hiuksiinsa monisävyistä värikokonaisuutta. Moniväriin ja erikoistekniikkatyöhön lukeutuu esimerkiksi balayge-vaalennustekniikka sekä värjäys, jossa pohjavärin lisäksi kokonaisuudessa on vaikkapa jokin värikkäämpi osio.

Raidat

Raidat-palvelussa hius raidoitetaan tyvestä latvaan. Palvelu sisältää myös kokonaisuuden sävytyksen.

Tyviraidat

Tyviraidoituksessa raidoitetaan nimensä mukaisesti ainoastaan hiusten tyvialue, ja se sisältää myös kokonaisuuden sävyttämisen. Tyviraidat tehdään enimmillään 10 cm mittaiselle tyvikasvulle. Tämä palvelu sopii erityisesti jo vaaleahiuksisille asiakkaille.

Osaraidat

Osaraidat tarkoittavat muutamien raitojen toteuttamista esimerkiksi hiusten päälyosaan, ja se sisältää myös kokonaisuuden sävytyksen.

Tuntiveloitus

Isommat värimuutokset toteutetaan meillä tuntiveloituksen mukaan. Esimerkiksi kun vuosi sitten vaalennettu hius tyvikasvulla halutaan kokonaan vaaleaksi, palveluun yhdistetään monenlaisia tekniikoita ja siksi veloitetaan yksinkertaisen tuntiveloituksen mukaisesti. Huomaathan, että nämä työt ovat varattavissa ainoastaan liikkeestämme tai ottamalla meihin yhteyttä. 

Kuinka pitkät hiuksesi ovat?

Varausta tehdessä sinun tulee myös huomioida, kuinka pitkät hiuksesi ovat. Värjäyksen voit valita joko lyhyille, keskipitkille, pitkille tai extrapitkille hiuksille. Alla oleva kuva selittää hyvin, missä mitassa hiuksesi ovat! Pyydämme sinua kuitenkin arvioimaan hieman myös hiuksen paksuutta. Mikäli hiuksesi ovat keskipitkät, mutta hiusta on runsaasti ja paksusti, voit huoletta varata ajan pitkille hiuksille. Näin varmistamme, että aikaa on riittävästi halutun lopputuloksen toteuttamiseksi.

Heräsikö teille kysymyksiä väripalveluihimme liittyen? Voit kysellä niitä täällä tai vaikkapa Instamme kautta. Muistathan myös, että voit aina kysäistä meiltä varmistusta siihen, mikä palvelu sinun kannattaisi varata!

Tervetuloa Originaliin! <3

Terkuin, Vilma