Kevään kirkkautta hiuksiin

Moi! Kevät on vihdoin täällä ja se näkyy myös meillä Originalissa. Keväisin parturi-kampaamossa meininki usein kiihtyy, kun asiakkaat himoitsevat itselleen raikkaita keväthiuksia. Tämän postauksen tarkoituksena on antaa teille hieman inspistä kevään hiustyyleihin. Tervetuloa mukaan ja tervetuloa kevät!

Kohti vaaleampaa ja kirkkaampaa

Usein kevään kirkkaus näkyy myös hiuksissa, ja hiusvärit vaihtuvat kohti vaaleampaa sävyä. Pitkän talven jälkeen useat meistä törmäävät tilanteeseen, jossa oma hiuskuontalo tuntuu elottamalta, kuivalta tai muuten vain kulahtaneelta. Ei hätää, tämä on kuitenkin ihan normaalia, sillä pakkanen ja kuiva ilma eivät ole hyvinvoivan hiuksen parhaita kumppaneita. Keväällä hiuksiin himoitaan kirkkautta ja kiiltoa! 

Ripaus jotain uutta

Toisaalta kevään tullen on myös ihana kokeilla jotain uutta. Hiuksissa tämä ei aina tarkoita kokonaan uutta tyyliä, vaan pientä piristystä voi tuoda esimerkiksi raikas leikkuu, uusi otsis tai uusi, pisaran verran kirkkaampi sävy. Joskus jo pelkät hiustuotteet voivat tuoda haluttua muutosta – nimittäin valitsemalla juuri sinun tarpeillesi ja hiuslaadullesi sopivat tuotteet hiusten yleisilme saa esimerkiksi sen kaipaamaa kiiltoa ja rakennetta. Ripaus jotain uutta voi tuoda rutkasti hyvää oloa, mikä onkin ehkäpä parasta antia kampaamokäynniltä.

Four Reasons Color Mask -sarjan sävyttävillä shampoilla ja tehohoidoilla saat helposti ja nopeasti freesattua hiusväriäsi haluamaasi suuntaan. Sävytä hienovaraisesti tai rohkeasti – juuri niinkuin itse haluat! Esimerkiksi vaaleaan hiukseen saa ihanaa uutta ilmettä sarjan uusilla Blush sekä Light Lavender -sävyillä.

Mikäli kaipaat lisää inspiraatiota uuden hiustyylin metsästämiseen, käy kurkkamassa tämä postauksemme, jossa esittelimme teille muutaman ihanan hiustyylin… <3

Hiusten lisäksi uutta ilmettä itselleen voi luoda tuomalla jotain uutta ripsiin tai kulmakarvoihin. Näin saat syvennettyä ilmettäsi ihanasti, mutta yllättävän helposti. Esimerkiksi kulmien ja ripsien värjäys ja muotoilu toimii mukavasti kampaamokäynnin yhteyteen. 

Eikä unohdeta partaa eikä viiksiä! Nopealla parran ja viiksien muotoilulla yleisilmeestä tulee huomattavasti raikkaamman näköinen. Esimerkiksi parran muotoilu parturileikkauksen yhteydessä on oiva lisäpalvelu, ja se kustantaa ainoastaan 12,00 euroa.

Tai entäpä parturipuolen tämän hetken hittipalvelu: osapermanentti!? Permanentti tuo takuuvarmaa muutosta ja trendikkyyttä tyyliisi. Ja onhan nämä vaan hyvännäköisiä, vai mitä?

Entäs mitä kesällä?

Joidenkin, ellei kaikkien, katseet kääntyvät tässä kohti vuotta kesään. Ja hyvä niin, nyt on nimittäin oikea aika täydellisen kesätukan suunnittelulle. <3

Jos mielesi tekee kesäksi vaaleampaa hiusta, hiustenvaalennusprojekti on hyvä aloittaa aina hyvissä ajoin! Hiusten vaalennus on nimittäin monivaiheinen prosessi, ja halutun lopputuloksen saavuttamiseksi tarvitaan usein useita vaalennuskertoja, ja siksi kärsivällisyys onkin kaiken a ja o. Mikäli suunnittelet hiuksiesi vaalennusta, voit olla meihin rohkeasti yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva vaalennuskäsittely!

Joko te odotatte innolla tulevaa kesää? Entä miten kevät näkyy teidän hiuksissa? Originalissa nähdään! <3

Terkuin, Vilma