Permistä, permistä ja permistä!

Heipä hei! Tänään sukellamme syvälle permanentin, kavereiden kesken permiksen saloihin. 

Permanentti tuo kuohkeutta kuontaloon! Suomalaisille tyypillinen ohut hius saa permiksestä lisää volyymia ja käsiteltävyyttä. Permanentti voidaan toteuttaa monella tapaa, mikä näkyy aina myös lopputuloksessa. Permanentista voidaan muovata asiakkaan tarpeisiin sopiva esimerkiksi rullien koolla, permanenttiaineen voimakkuudella tai vaikutusajalla. Permanentti sopii kivasti niin parturi- kuin kampaamopuolellekin. <3

Meidän ammattilaisten näkökulmasta ajateltuna, meille on tärkeää että permanenttituotteilla saamme asiakkaille juuri halutunlaiset kiharat, yksilölliset tarpeet huomioiden – helposti ja ennen kaikkea turvallisesti. Meillä Originalissa on käytössämme laadukas ja moderni Four Reasons Shape -permanenttisarja. Myös permanentin osalta on hyvä luottaa ammattilaiseen, sillä meillä on ajankohtainen tieto eri tekniikoista ja etenkin käsittelyyn käytettävistä aineista. Permanenttikäsittelyä suunniteltaessa otetaan huomioon esimerkiksi sinun hiuslaatusi ja hiukseen tehdyt aiemmat käsittelyt.

Four Reasons Shape

Four Reasons Shape on hiuslaadun mukaan säädeltävä permanenttikäsittey kaikkiin kiharakäsittelyihin. Shape-sarjan permanenttiainetta on saatavilla kolmea eri vahvuutta, jotka ovat keskenään sekoiteltavia. 

Four Reasons Shape A on permanenttiaine vaikeasti kihartuville hiuksille, Four Reasons Shape B sopii hyvin värikäsitellyille ja normaaleille hiuksille, kun taas Four Reasons Shape C on toimiva permanenttiaine huokoisille ja käsitellyille hiuksille. Four Reasons Shape Neutralizer on käyttövalmis ja  vaahtoava kiinniteaine. 

Kasviperäiset proteiinit luovat ainutlaatuisen, elinvoimaisen kiharan rakenteen. Lopputuloksena on jokaiselle hiuslaadulle optimaaliset, kimmoisat ja kiiltävät kiharat.

Four Reasons Shape on miedosti hajustettu sekä täysin vegaaninen, tietenkin. 

Askel askeleelta kohti kiharaa

1. Valmistele. Hiukset pestään ennen permanenttikäsittelyä syväpuhdistavalla shampoolla. 

2. Rullaa, rullaa ja rullaa! Tässä vaiheessa hiukset rullataan halutulla tavalla.

3. Kostuta. Four Reasons Shape -neste annostellaan hiuksiin nokkapullon avulla ja annetaan vaikuttaa.

4. Välihuuhtelu. Vaikutusajan päätyttyä hiukset huuhdellaan lämpimällä vedellä sekä pyyhekuivataan rulla rullalta.

5. Kiinnitä. Hiuksiin levitetään käyttövalmis Four Reasons Shape Neutralizer -kiinnite. Vaikutusajan päätyttyä hiukset huuhdellaan huolellisesti ja käytetään tarvittaessa hoitoainetta. 

Voilà! Sitten hiukset viimeistellään haluttuun tyyliin ja poseerataan kameralle. <3

Kiharaa Originalissa

Meiltä Originalista saat juuri sinun tarpeillesi räätälöidyt permanenttipalvelut.

Parturipuolella suosittu palvelu on osapermanentti ja parturileikkaus, joka sisältää leikkauksen lisäksi hiusten osakiharruksen hiusten päälliosaan. Tällä palvelulla on hintaa 82,00 euroa.

Permanentin hinta vaihtelee toki sen mukaan, miten pitkään hiukseen permanenttia toteutetaan. Permanentti ja leikkaus lyhyeen hiukseen, jossa niskahiukset ovat leukalinjan yläpuolella, kustantaa teille 110,00 euroa. Puolestaan permanentti ja leikkaus keskipitkään hiukseen, jossa hiukset ovat olkapäiden yläpuolella, on hinnaltaan meillä 150,00 euroa. Pelkkä permanentti lyhyiin hiuksiin, ilman leikkausta on palveluhinnastomme mukaan 90,00 euroa. Ajanvaraukseen ja tarkkaan hinnastoomme pääset täältä!

Erityisesti pitkäaikaiset asiakkaamme, kenties muutkin, ovat saattaneet huomata, että olemme hieman nostaneet hintojamme alkuvuodesta lähtien. Haluamme tässä yhteydessä kertoa, että suurimpana syynä tälle on vallitseva maailman tilanne, joka haastaa myös meidän yrityksen toimintaa kustannusten noustessa. Meillä Originalissa toivotaan, että tilanne helpottaisi pian. <3 Kiitos ymmärryksestä ja kannatuksesta!

Kiinnostaisiko teitä kuulla lisää permiksestä, esimerkiksi hoito-vinkeistä tai hiusten viimeistelyyn liittyvistä nikseistä? Nimittäin, kun kihara on saatu hiukseen, sitä tulee hoitaa myös kotona. Hiukset tarvitsevat esimerkiksi niille sopivan shampoon ja hoitoaineen, riittävää kosteutusta unohtamatta!

Aurinkoista maaliskuuta ja kuullaan taas pian! <3

Terkuin, Vilma