Vinkit seuraavaan parturikäyntiisi

Hei taas! Oottekos muistaneet käydä parturissa? Tässä postauksessa annamme muutamia supervinkkejä seuraavaa parturikäyntiäsi varten. Ota nämä vinkit talteen ja suuntaa meille.

Oma tyyli hakusessa?

Usein parturipuolella asiakkailla on jo selkeästi mielessään tietynlainen hiustyyli, jota lähdetään sitten toteuttamaan yhdessä parturin kanssa. Parturin ja asiakkaan välille syntyykin tietynlainen luottamussuhde, ja onkin tosi tärkeää, että voit rennoin mielin astella oman parturisi penkkiin tietäen, että homma hoituu.

Jokainen haluaa kuitenkin joskus kokeilla hieman uutta! Kirjoitimme viime vuoden puolella oman postauksensa parturitrendeistä – käy ihmeessä kurkkaamassa postaus täältä, jos haluat pysyä trendeissä mukana. Parturipuolella vallitsee selvästi samat trendit vielä tälläkin hetkellä. Yleisesti voidaankin sanoa, että parturipuolella muutokset tapahtuvat hitaammin kuin kampaamopuolella. Trendit ovat pitkäaikaisempia, ja kun joku hiusmalli lyö läpi, se näkyy pian katukuvassa. Parturipuolella on helppo kokeilla uutta, sillä hiustyylit ovat yleisesti melko lyhyitä.

Mikä palvelu sopii sinulle?

Törmäämme aina silloin tällöin kysymyksiin siitä, millainen palvelu sopisi juuri parhaiten kenellekin. Avaamme nyt hieman tarkemmin parturipuolen eri palveluitamme!

Parturileikkauksessa lyhyet hiukset leikataan tai siistitään, palvelu sisältää myös pesun. 

Mallinmuutosparturileikkauksessa hius leikataan uuteen malliin tarkoittaen, että hiuksiin tehdään merkittävä muutos. Tämä palvelu kannattaa valita esimerkiksi silloin, kun viime parturikäynnistäsi on kulunut kuusi kuukautta. 

Sivujen leikkaus fade-tekniikalla -palvelu ei sisällä pesua eikä päälysosan leikkausta, vaan nimensä mukaisesti ainoastaan sivujen leikkauksen.

Koneajossa hiukset ajetaan koneella, koko pää samalla pituudella. Palvelu sisältää myös tarvittaessa pesun. 

Parturileikkauksen yhteydeen on myös mahdollista valita osapermanentti, jolloin hiusten osakiharrus tehdään hiusten päällisosaan. 

Mikäli partasi kaipaa muutosta, voit valita tavallisen parran muotoilun, jossa parta muotoillaan koneella tai parran muotoilun koneella ja veitsellä, jossa koneajon lisäksi rajat muotoillaan perusteellisesti veitsellä. Amerikkalainen parranajo on puolestaan klassinen veitsiajo, joka sisältää kuumat ja kylmät kääreet, veitsiajon myötä- ja vastakarvaan, kasvojen hieronnan ja rauhoittavat jälkivoiteet.

Viimeistele tyylisi hyvillä tuotteilla

Parturikäynnin viimeistelee tietenkin, mitkäs muutkaan, kuin laadukkaat ja sinun tarpeillesi sopivat hiustenmuotoilutuotteet. Tässä on meidän lempparituoteet parturikäynnin jälkeen! Nämä tuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin, eli laadusta ei totisesti tingitä. 

Four Reasons Professional Texture Wax on voimakasta tukea antava muotoiluvaha. Tuote aktivoidaan ensin kämmenten välissä, levitetään hiuksiin ja muotoillaan sormin tai kamman avulla.

Four Reasons Professional Salt Mist on rakennetta antava suolasuihke. Se helpottaa hiusten muotoilua ja esimerkiksi korostaa kiharaa. Tätä tuotetta suihkutetaan kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja puristellaan hiukset sitten haluttuun muotoon.

Four Reasons Professional Finishing Spray on voimakkaan pidon antava hiuskiinne. Tätä hiuksiin suihkuttamalla saat hiuksille joustavan ja kestävän tuen sekä kiillon. 

Parturissa nähdään!

Parturiterkuin, Vilma