Hiusten ja parran viimeistely ja hoito – SEB MAN

Heipä hei! Mikäpä sen parempaa kuin tyylikkäät hiukset ja parta yhdistettynä niiden helppoon hoitoon ja tyylin viimeistelyyn. Esittelemme teille nyt muutaman vinkin hiusten- ja parranmuotoiluun sekä muutaman meidän uutuustuotteen, jolla hiukset ja parta pysyy kuosissa koko pitkän päivän! 

Siisti parta viimeistelee tyylisi

Siisti parta on erittäin tärkeä osa monen tyyliä, ja parrasta tulisi osata pitää myös hyvää huolta. Laadukkailla partatuotteilla parranmuotoilu ja -hoito on helppoa myös kotona. On toki ymmärrettävää, että hiusten tai parran viimeistelyyn kotona ei ole tuhottomasti aikaa, eikä aina inspiraatiotakaan. Siksi hiusten- ja parranmuotoilun tulisikin olla helppoa! Tämä onnistuu muun muassa säännöllisen parturissa käynnin sekä sinun tyylillesi uskollisten hius- ja partatuotteiden avulla. 

Löydä omalle parrallesi sopivat tuotteet

Partatyylejä löytyy monenlaisia. Parran avulla voidaan joko korostaa tai häivyttää tiettyjä piirteitä. Yleensä, mitä pidempi parta on kyseessä, sitä enemmän parran ylläpito vaatii työtä myös kotosalla. Shampoopesu ja tarvittaessa myös hoitoaine auttavat parran pysymään vahvana ja terveen näköisenä. Partaöljy on yksi parran parhaista kavereista, sillä öljy auttaa partaa sekä ihoa sen alla pysymään kosteutettuna ja vähentämään kutinaa. 

Äläkä unohda parturia!

Toki partaa tulee välillä käydä siistimässä myös ammattilaisen luona. Meillä Originalissa parranmuotoilu sujuu helposti parturikäynnin yhteydessä. Parranmuotoilun voit valita vaikkapa lisäpalveluksi varsinaisen parturileikkauksen kylkeen, jolloin hiusten lisäksi keskitytään parranmuotoiluun koneella. Amerikkalainen parranajo esimerkiksi sisältää kuumat ja kylmät kääreet, veitsiajon, kasvojen hieronnan sekä rauhoittavat jälkivoiteet. 

SEB MAN – hiukset ja parta kuosiin!

Meiltä Originalista on saatavilla super laadukkaita parturituotteita, joista vähän lisää alla. Hiusten muotoilutuotteilla varmistat, että tyylisi säilyy komeana koko päivän. SEB MAN -parturisarja sisältää upeita tuotteita sekä hiuksille että parralle. SEB MAN -tuotesarja sisältää niin shampoot, hoitoaineet kuin muotoilutuotteetkin. Tuoksu näissä tuotteissa on metsäinen ja mausteinen – sopii siis modernille parturiasiakkaalle! Sarjan pääraaka-aineena on käytetty guaranaa. 

SEB MAN The Multi-tasker: Monitoimituote, joka puhdistaa hiukset, parran sekä vartalon. Geelimäinen koostumus, joka sopii hyvin kaikille hiustyypeille. Virkistävä tuoksu tuo energistä raikkautta! Kaikki yhdestä purkista, ai että.

SEB MAN The Groom: Partaöljy, joka pehmentää, erottelee ja antaa kiiltoa. Ainutlaatuinen yhdiste, joka sisältää muun muassa mantelia ja arganöljyä. Öljy antaa kontrolloitua korostusta ja kiiltoa. Voidaan käyttää sekä parralle että hiuksille. Tämä on nyt se edellä mainittu parran paras kaveri…

SEB MAN The Hero Re-workable Gel: Monikäyttöinen, nestemäinen vaha, jota on helppo muotoilla uudestaan koko päivän ajan. Antaa tyylikkään lopputuloksen sekä vahvaa pitoa ja kiiltoa. 

SEB MAN The Sculptor Clay: Savimainen mattavaha, jonka pitoon voi luottaa! Mineraalisavea sisältävä vaha antaa voimakasta ja pitkäkestoista tukea sekä mattaisen lookin. 

SEB MAN The Smoother: Hoitoaine, joka kosteuttaa hiuksia ja tekee niistä helpommin käsiteltävät. Sopii kaikille hiustyypeille ja ihan kaikille parturiasiakkaillemme.

Se niistä purkeista ja purnukoista! Mikäli sinulle ei ihan vielä auennut, mitä tuotteita sinun hiukset ja parta kaipaa, ei hätää, me nimittäin autetaan. Ja jos joku hiusten- tai parranhoidossa tai muotoilussa mietityttää, kysäise meiltä nyt tai seuraavalla parturikäynnilläsi. Parturissa taas nähdään!

Terkuin, Vilma