Kohti vaaleaa hiusta?

Heips! Miten teidän kesä on lähtenyt käyntiin? Originalissa ollaan mukavan kiireisen toukokuun jälkeen siirrytty virallisesti kesään, ja ollaan saatu tehdä upeita hiusprojekteja teidän kanssa. Meillä Originalissa tehdään vaaleaa hiusta paljon, ja siksi tässä postauksessa pääsemmekin ihailemaan upeita vaaleita hiuksia, joita ollaan päästy viime aikoina toteuttamaan!

Unelmoitko vaaleasta hiuksesta?

Vaaleat hiukset ovat pysyneet trendinä pitkään, ja suuri osa myös meidän asiakkaistamme tavoittelee kaunista, puhtaan vaaleaa hiusta. Hiusten vaalennus on usein monivaiheinen prosessi, eikä haluttua lopputulosta välttämättä saavuteta yhdellä vaalennuskerralla. Siksi maltti onkin tässä lajissa valttia, mutta lopputulos kyllä palkitsee! Mikäpä olisikaan kauniimpaa, kuin puhtaan vaalea ja vieläpä hyvinvoiva hius. <3

Käy kurkkaamassa esimerkiksi meidän postauksemme hiusten vaalentamisesta sekä vinkeistämme blondin hiuksen hoidosta. Voit löytää sieltä lisää vastauksia hiusten vaalentamiseen liittyviin kysymyksiin. Aina voit myös kysäistä apua meidän huippu parturi-kampaajilta, jos mikä tahansa hiusasia mietityttää! 

Erityisesti vaaleahiuksisille säännöllinen kampaajalla käynti on kaiken a ja o, sillä tämä auttaa sinua pitämään vaaleat hiukset hyvässä kunnossa ja puhtaan vaalean sävyisenä. Muistathan, että suuremmat vaalennustyöt varataan meillä puhelimitse tai meille viestiä laittamalla, sillä näin varmistamme, että meillä on tarpeeksi aikaa suuren työn mahdollistamiseksi. Tällöin käytössämme on myös tuntiveloitus. 

Inspistä blondeille…

Joskus jo yllättävän pienellä muutoksella saadaan aikaan ihanan uusi ilme! Mikä näistä muuttujista iskee erityisesti sulle?

Ennen

Tässä muutoksessa asiakkaalle on tuotu ihanan luonnollista, mutta silti selkeästi vaaleampaa ilmettä. Niin upea ja asiakkaan näköinen muutos!

Jälkeen, tekijänä Nita

 

Ennen

Tässä muuttujassa on upeasti nähtävillä, minkälaisen muutoksen vaaleilla raidoilla parhaimmillaan saa! Asiakkaan oma tyvi on peittynyt kauniisti, silti luonnollisen vivahteikkaan tyylin säilyttäen.

Jälkeen, tekijänä Sara

 

Ennen

Aina vaaleat hiukset eivät tarkoita super tuhkaista platinablondia, vaan joskus asiakkaan tyyliin istuu paremmin pehmeämpi vaalea hius. Esimerkiksi tämä kaunis sävy on kerrassaan herkullinen!

Jälkeen, tekijänä Minna

Muista hemmotella vaaleita kutrejasi

Vaikka vaaleisiin hiuksiin liittyy paljon vaivannäköä, oikeilla tuotteilla ja hiustenhoitorutiineilla tästäkin voi tehdä huomattavasti helpompaa. Blondi hius kaipaa paljon kosteuttavia ja hoitavia hiustuotteita. Tämän lisäksi haluttua hiussävyä, oli se sitten viileän vaalea tai lämpimämpi blondi, voidaan ylläpitää tehokkaasti erilaisilla kotihoitotuotteilla, kuten sävyttävillä shampoilla ja hoitoaineilla. 

Erityisesti hiusten vaalennuksessa, niinkuin muissakin kemiallisissa käsittelyissä, vastuu on hyvä jättää alan ammattilaisille eli meille. Kauniin hiusvärin toteuttaminen vaatii tietoa ja teknistä osaamista, joka on juuri meidän osaamistamme. Tervetuloa siis Originaliin toteuttamaan hiushaaveita! <3

Terkuin, Vilma