Löydä täydellinen muotoilutuote itsellesi

Moi! Hiusten muotoilussa ja viimeistelyssä keskeisessä roolissa ovat laadukkaat hiustenmuotoilutuotteet, ja tähän aiheeseen perehdymmekin nyt hieman tarkemmin. Onko sinun luottohiustuotteesi vielä hakusessa? Keräsimme tähän postaukseen nyt omat niksimme täydellisen muotoilutuotteen löytämiseksi! 

Laadukkailla muotoilutuotteilla luot helposti kestäviä ja kauniita kampauksia sekä arkeen että juhlaan. Tuotteita yhdistelemällä voit luoda parhaita puoliasi korostavan tyylin.

Kaunis ja pysyvä kampaus syntyy laadukkailla muotoilutuotteilla

Muotoilutuotteet antavat hiuksille ryhtiä ja pitoa auttaen samalla hiustenlaitossa ja viimeistelyssä. Valitse muotoilutuote oman hiuksen pituuden, hiuslaadun ja sen mukaan, miten haluat muotoilla hiukset. Laadukas muotoilutuote tekee sen mitä lupaa, on helppokäyttöinen ja peseytyy hyvin pois, jolloin hiuspohjaan ei synny tuotekertymiä. Mieti siis tarkkaan, mihin tarkoitukseen muotoilutuotetta etsit. Haluatko tyyliisi lisää kiiltoa, ilmavaa volyymia, pitkäkestoista pitoa vai haluatko kenties korostaa kiharaasi?

Hyvä hiustenmuotoilutuote sopii omalle hiuslaadulle ja tekee hiuksista kauniit. Muotoilutuotteen voimakkuus tulee valita oman hiustyypin ja halutun lopputuloksen perusteella. Liian voimakas tuote latistaa ja hiusta, ja toisaalta liian kevyt tuote ei pidä hiusta muodossaan. Esimerkiksi voimakas hiuskiinne sopii erityisesti vaativaan muotoiluun, kun taas kevyempi hiuskiinne kosteuttaa hiuksia samalla antaen hiuksille pitkäkestoisen ja joustavan tuen sekä luonnollisen kiillon.

Kuivan hiuksen tuotteet, kuten vahat, hiuspuuterit ja geelit tuovat rakennetta hiuksiin. Esimerkiksi laadukas vaha ei latista hiuksia, eikä tee niitä pesemättömän näköiseksi. Erilaisia hiuslakkoja käytetään usein viimeistelyä varten, ja ne kiinnittävätkin kampauksen paikoilleen ja tuovat siihen kiiltoa. Hyvä hiuslakka ei tahmaa! 

Nosta hiustyylisi uudelle tasolle!

Kun löydät omat luottotuotteesi, arkesi hiustenlaiton suhteen helpottuu huomattavasti. Kokeile siis rohkeasti erilaisia tuotteita, sopisiko juuri tämä tuote hiuslaadullesi parhaiten?

Four Reasons Professional -sarjan hiustuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin, joten nyt laadusta ei tarvitse totisesti tinkiä! Tästä tuotesarjasta löytyy laadukkaat muotoilutuotteet, jotka tekevät päivittäisestä hiustenlaitosta helppoa ja mukavaa. Nämä muotoilutuotteet varmistavat tyylin pysyvyyden ja upean lopputuloksen. 

Hajusteettomat Four Reasons No Nothing -hiustuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten tämän sarjan muotoilutuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi ihan kaikille! Tämän sarjan muotoilutuotteet antavat mahdollisuuden oman asenteen ja persoonan näyttämiseen ilman ylimääräisiä hajusteita. Näillä hiustuotteilla teet huolettomat arkikampaukset ja freesaat hiukset pesukertojen välillä tai loihdit pysyvän kampauksen, joka kestää taatusti koko illan.

Originalin suosikit

Lopuksi esittelemme vielä muutaman oman suosikkimme. Olisiko joku näistä kenties sinunkin lempparituotteesi?

Four Reasons No Nothing Sensitive Heat Protection Spray on täysin hajusteeton, herkälle hiuspohjalle sopiva lämpösuojasuihke. Se suojaa hiuksia tehokkaasti muotoiluraudan kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta.

Four Reasons Professional Body Boost on täyteläistä tuuheutta hiuksille antava volyymisuihke, joka tekee hiuksista upean runsaat ja selvästi paksumman näköiset. Tämä tuote nostaa hiustyylisi uusiin korkeuksiin!

Four Reasons Professional Working Spray on joustavan pidon antava hiuskiinne. Tuotteen nopeasti kuivuva koostumus harjautuu helposti hiuksista jäämiä jättämättä.

Muista, että voit aina kipaista käymään meillä ja voimme miettiä yhdessä, mikä tuote palvelisi sinun tarpeita parhaiten! 

Terkuin, Vilma