Hiusten vaalennus x Four Reasons

Nyt vaalea on entistäkin vaaleampaa! Tässä postauksessa esittelemme teille käytössämme olevat Four Reasons -vaalennusaineet. Tämä postaus on suunnattu pääasiassa alan ammattilaisille, mutta aihe voi toki kiinnostaa kuluttajiakin. Nyt pääsette kurkkaamaan hieman syvemmälle vaalennuksen saloihin… Tervetuloa!

Mitä hiusten vaalentaminen oikeastaan on? Kannattaako se? Kirjoitimme tästä aiheesta postauksen muutama viikko sitten, käy lukaisemassa se täältä! <3

Originalissa käytössä on Four Reasons -vaalennustuotteet, joilla hoituu vaalennus kuin vaalennus. Jokaisella vaalennusaineella on erilainen koostumus ja omat erityisominaisuuksensa, jotka helpottavat vaalennustekniikan parissa työskentelyä. Vaalennustuote kannattaakin valita käyttötarkoituksen, hiuksen kunnon ja tuotteen ominaisuuksien mukaan. Kaikki nämä vaalennustuotteet ovat hajusteettomia, ammoniakittomia ja vegaanisia.

Four Reasons Hydrobleach 

Tämä vaalennusaine sisältää Hydroshield-teknologian, joka ehkäisee hiuksen rakennevaurioiden syntymistä ja suojaa hiuksia vaalennuksen aikana. Hydrobleach helpottaa meitä parturikampaajia suurten värimuutosten toteuttamisessa turvallisesti. Hydrobleach-vaalennusainetta ei tarvitse pestä hiuksista vaalennusten välillä, mikä myös osaltaan nopeuttaa isoja vaalennusprosesseja perinteiseen vaalennustapaan verrattuna. 

Four Reasons Ultralift 9+

Tämä vaalennusjauhe vaalentaa hiuksia jopa 9 astetta yhdellä käsittelyllä. Parhaimmillaan se on tilanteissa, joissa hius halutaan saada mahdollisimman puhtaan vaaleaksi yhdellä käsittelykerralla, esimerkiksi folioraidoituksissa. Vaalennusjauhetta on miellyttävä käyttää, sillä helposti levittyvä vaalennusmassa säilyy kosteana ja joustavana koko käsittelyn ajan.

Four Reasons Bleach

Tämä vaalennusaine vaalentaa hellävaraisesti ja pehmeästi jopa 7 astetta. Four Reasons Bleach toimii mainiosti, kun haluamme vaalentaa kevyesti, emmekä tavoittele täysin puhdasta vaalennuspohjaa ja sävytämme hiukset lämpöisillä sävyillä vaalennuksen jälkeen.

Four Reasons Classic Bleach 

Tämän vaalennusaineen pehmeä, kermainen koostumus takaa tehokkaan vaalennuksen kaikissa tekniikoissa ja vaalennustavoissa. Four Reasons Classic Bleach vaalentaa tehokkaasti jopa 8 astetta, sekä sen pölyämätön jauhe tekee työskentelystä miellyttävää ja ennen kaikkea turvallista. 

Four Reasons Bleach Cream

Tämä vaalennusaine on tehokkaasti vaalentava tuote, joka sopii kaikkiin yleisimpiin vaalennustekniikoihin. Sen voidemaista koostumusta on helppo ja hyvin miellyttävä työstää, ja lisäksi sen hoitavat öljyt suojaavat hiuksia vaalennuksen aikana. 

Four Reasons Optima Makeover

Four Reasons Optima Makeover -värinpoistokäsittely luo täydellisen pohjan väripigmenttien ihanteelliselle toiminnalle. Se varmistaa, että lopputuloksesta tulee puhtaampi, täyteläisempi ja sävykkäämpi. Tätä värinpoistokäsittelyä suositellaan esimerkiksi, kun halutaan selkeä sävymuutos esimerkiksi tuhkasta kultaan tai viileästä punaisesta kupariin.

Ollaan päästy testaamaan näitä uudistettuja vaalennusaineita jo pidemmän aikaa. Kestosuosikiksi meidän porukassa on ehdottomasti noussut Four Reasons Hydrobleach, joka on varma työväline tilanteessa kuin tilanteessa. <3

Miten on, kiinnostaako teitä jatkossa kuulla lisää meidän työvälineistä vähän eri näkökulmasta kerrottuna?

Terkuin, Vilma