Tiesitkö tämän hiusten värjäyksistä?

Moikku! Syksyllä ja talvella halutaan usein kokeilla tummempia ja lämpimämpiä värisävyjä ja siksi puhummekin tällä kertaa hiusten värjäämisestä. Mitä hiusten värjäys oikeastaan on ja miten sinun tulisi vaikkapa valmistautua hiusten värjäykseen? Tiesitkö sinä nämä hiusten värjäyksistä? 

Mitä hiusten värjäys oikeastaan on?

Hiusten värjääminen on prosessi, jossa väriaine reagoi hapettavan aineen, esimerkiksi vetyperoksidin kanssa. Tällöin hiuksen pintakalvo aukeaa ja päästää uuden värin sisään. Hiusten värjäys laadukkailla tuotteilla tuo hiuksiin upeaa kiiltoa ja huolitellun ilmeen. 

Hiusten värillä voi olla suuri merkitys yleisilmeellesi. Värjäyksen avulla voidaan korostaa hiustesi luonnollista tyyliä tai luoda upeita värimuutoksia. Meillä Originalissa loihditaan sinulle sopiva värityyli ottaen huomioon myös toiveesi sekä tyylisi. 

Väri vai sävytys/kiiltokäsittely?

Joskus asiakkaat saattavat pohtia, millainen väripalvelu heille sopisi juuri nyt. Meillä Originalissa ajanvarauksestamme löytyvä sävytys eli kiiltokäsittely on kevyt eloa tuova värikäsittely. Se antaa hyvän kiillon, sävyttää ja elävöitttää vanhaa hiusväriäsi. Sävyttämisellä ei ole tarkoitus saada aikaan suuria muutoksia, vaan ainoastaan hiusvärin ylläpitoa. Kiiltokäsittely on myös oiva palvelu ennen juhlia, sillä ihanan juhlakampauksen viimeistelee hiusten upea kiilto.

Puolestaan väri-palvelu sisältää hiusten värjäämisen yhdellä värillä. Mikäli pohdit vielä, mikä väripalvelumme sopisi sinulle parhaiten, kurkkaa blogipostauksemme aiheesta tai aina voit myös kysäistä neuvoa meiltä! 

Miten valmistautua hiusten värjäykseen?

Hiusten värjäykseen voit valmistautua jo kotosalla. Ihan ensin, sinun kannattaa miettiä millaista hiusväriä itsellesi tällä kertaa haluat. Haluatko kenties korostaa hiustesi luonnollista väriä tai luoda jotain ihan uutta? Voit etsiä inspiraatiokuvia esimerkiksi meidän Instasta. Neuvoa voit aina myös kysäistä meiltä, mikäli et ole ihan varma siitä, millainen hiustyyli sopisi juuri sinulle. 

Sinun ei tarvitse pestä hiuksiasi ennen värjäykseen tuloa, vaan tämä hoituu väripalvelun yhteydessä. Mikäli sinulta löytyy kotoasi syväpuhdistava shampoo, ennen hiusten värjäystä vaikkapa samalla viikolla, sen käyttö kannattaa! Tällöin hiusväri tarttuu paremmin kiinni ja syventää väriä.

Kuinka usein hiusten värjäykseen?

Entä kuinka usein hiukset tulisi värjätä? Tähän on hankala antaa yksiselitteistä vastausta, sillä värjäystahti voi riippua esimerkiksi omasta hiusväristä, hiusten kunnosta sekä aiemmista värikäsittelyistä. Hiusten värjäys esimerkiksi kerran 1-2 kuukaudessa on melko tavallista. Tyvikasvulle on kotona hankala tehdä mitään, mutta hiuksen väriä voi ylläpitää esimerkiksi sävyttävillä kotihoitotuotteilla. 

Noudatetaan ikärajaa! 

Meillä Originalissa on käytössämme 16-vuoden ikäraja kaikissa kemiallisissa käsittelyissä eli hiusten värjäyksissä, vaalennuksissa sekä permanenteissa. Tämä johtuu siitä, että näissä käsittelyissä käytettyjä tuotteita ei ole tarkoitettu lapsille tai nuorille. 

Onko sinulla suunnitelmissa hiusten värjäys nyt syksyn tullen? Tervetuloa meille!

Terkuin, Vilma