Originalin syyskuulumiset

Moi kaikki! Aika kuluu uskomattoman nopeaa, myös meillä Originalissa. Kesä alkaa jäädä unholaan ja katseet kääntyvät kohti syksyä. Ajateltiinkin, että tässä vaiheessa olisi kiva muistella hieman mennyttä kesää myös täällä blogin puolella! Lisäksi mietitään vähän sitä, mitä tuleva syksy tuokaan meille tullessaan… <3

Originalissa omasta blogista on unelmoitu ja pitkään, ja tänä kesänä se viimein toteutui. Toukokuussa julkaisimmekin ensimmäiset postauksemme täällä Originalin blogissa. Parasta omassa blogissamme on ollut se, että sen kautta pystymme tarjoamaan teille asiakkaillemme varsinaisten parturi-kampaamon palveluiden lisäksi hieman enemmän! Suurin osa hiustenhoidosta tapahtuu kuitenkin kampaamokäyntien välissä, kotona, ja tähän haluamme tuoda monenlaisia vinkkejä blogimme kautta. Blogi on saanut teiltä varsin mukavan vastaanoton, ja toivottavasti kiinnostutte jutuistamme myös jatkossa! Muistattehan, että postausideoita voi aina lähettää meille somessa tai vaikkapa blogin kommenttikentässä.

Kesän alussa saatiin nauttia myös muutamaankin otteeseen ihanista kuvauspäivistä! Saimme toteuttaa asiakkaillemme upeita muutoksia ja taltioida nämä myös tulevaisuutta varten. Lisäksi kuvasimme markkinointivideoita, joiden kuvauksissa pääsimme harjoittelemaan enemmän kameran edessä olemista. Hauskaa ja helppoa, ettenkö sanoisi!

Kesä oli kokonaisuudessaan meillä Originalissa varsin vilkas, ja saimme toteuttaa paljon erilaisia leikkaus- ja värjäystöitä laidasta laitaan. Kesähän on tunnetusti myös juhlan aikaa, ja tämä näkyi myös meillä erilaisten juhlakokonaisuuksien loihdinnassa.

Loppukesästä meitä ilahdutti äitiyslomaltaan palannut Nita! Oli varsinainen piristys saada rakas työkaveri takaisin töiden pariin. Original-tiimi on pitkästä aikaa kokonainen!

Syksyltä odotamme sopivasti uusia tuulia! Syksy alkaa selvästi jo näkyä hiustrendeissä, sillä esimerkiksi erilaiset lämpimät blondit ja kupariset sävyt ovat tällä hetkellä selkeässä nosteessa. Parturipuolellakin on ollut varsin vilkasta – rennosta kesätyylistä halutaan vaihtaa nyt takaisin siistiin toimistotyyliin. Tänä syksynä uutuutena Originaliin on tullut opiskelija-alennus! Tarjoamme opiskelija-alennuksen opiskelijatodistusta vastaan arkisin maanantaista perjantaihin ennen klo 10 alkaviin varauksiin. Alennus on 10 % palveluhinnastostamme. Joten opiskelijat, ei muuta kuin opiskelijakortit esiin ja aikoja varailemaan!

Niin kaukaiselta kun se tuntuukin, pikkujoulukausi lähestyy huimaa vauhtia. Tämä tietää aikataulujen vilkastumista myös meillä! Varaathan syksyn parturi- ja kampaamoaikasi nyt hyvissä ajoin, ennen kuin suosituimmat ajat viedään käsistä. 

Näiden syyskuulumisten saattelemana, toivotetaan oikein ihanaa syksyä meidän jokaiselle upealle asiakkaallemme!

Terkuin, Vilma