Olaplex – suojaa ja vahvistaa jokaista hiusta

Heippa! Hiuksemme altistuvat päivittäin monenlaiselle kulumiselle. Voimakas auringonsäteily, lämpimät muotoilutuotteet, kemialliset käsittelyt ja niinkin arkipäiväinen asia kuin hiustenharjaus voivat tehdä hiuksista sekä hauraat että vaurioituneet. Haaroittuneiden latvojen ja kuivien ja vaurioituneiden hiusten korjaamiseen on kehitetty hiustenhoitojärjestelmä nimeltään Olaplex. Tässä postauksessa perehdymme Olaplexiin hieman tarkemmin, tervetuloa mukaan! <3

Mikä on Olaplex?

Olaplex on Originalissakin tarjottava lisäpalvelu, joka korjaa vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksesta hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle.

Olaplexin avulla hiusta voidaan käsitellä rohkeasti ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn jälkeen hoidon vaikutusta voidaan ylläpitää käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja hoitotuotteita. 

Miten Olaplex toimii?

Olaplex-tuotteiden patentoitu ainesosa estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Olaplex on tuote, jota voidaan käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyiden yhteydessä. 

Olaplex Blond Multiplier No.1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan lisättävä tuote. Hiusvärin, vaalennus- tai permanenttiaineen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2:lla. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kotona asiakas voi ylläpitää hiusten kuntoa Olaplex Hair Perfector No.3 -tehohoidolla sekä Olaplex No.4 -shampoolla ja Olaplex No.5 -hoitoaineella. Olaplexilta löytyy lisäksi muitakin kotituotteita, kuten hiusnaamio, muotoiluvoide sekä hiusöljy.

Kannattaako Olaplex?

Kaikki Olaplex-tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille ja kaikenvärisille hiuksille. Jokainen hiuslaatu hyötyy Olaplexista, hiusten kunnosta riippumatta. 

Olaplex on varmasti yksi kauneusmaailman arvostetuimmista hoidoista vaurioituneiden hiusten korjaamiseen. Kampaajat ja hiusstylistit käyttävät Olaplexia kihartaessaan, värjätessään ja vaalentaessaan asiakkaidensa hiuksia minimoidakseen hiuksille aiheutuvan vahingon. Olaplexista on noussut myös meidän asikkaidemme lempparihoito. Olaplexin avulla asiakas saa haluamansa muutoksen vähemmällä rasituksella, ja myös kampaajan työ helpottuu. Joten kyllä voisi todeta, että kannattaa! 

Nettiajanvarauksessamme voit valita Olaplex-salonkihoidon oman hiuspituuden mukaan osaksi varsinaista palvelua, esimerkiksi värjäystä tai leikkausta. Mikäli hiuksesi eivät tällä kertaa kaipaa esimerkiksi värikäsittelyä, mutta haluat hemmotella itseäsi Olaplex-salonkihoidolla, löydät tämän ”hiushoidot” -kategorian alta. Originalissa nähdään! <3

Terkuin, Vilma