Eri hiustyypit – mikä tuote sopii juuri sinulle?

Moikka moi kaikille! Ollaan aiemmin täällä blogin puolella puhuttu jonkin verran eri hiustuotteista, ja niiden soveltuvuudesta eri hiustyypeille. Törmäämme kuitenkin jatkuvasti erilaisiin kysymyksiin, mikä hiustuote sopisi millekin hiukselle ja miksi. Siksi ajattelimme vastata tähän kysymykseen hieman laajemmin! Monet tekijät, kuten kasvojen muoto, elämäntyyli sekä hiustyyppi- ja laatu vaikuttavat siihen, miltä hiuksesi näyttävät. Tässä postauksessa kerromme teille tarkemmin siitä, millaisia hiustuotteita me suosittelemme eri hiustyypeille. Voit napata tästä mukaasi vinkit omaan hiuslaatusi mukaan! <3

Kuivat hiukset

Kuivat hiukset voivat olla ohuet tai paksut. Niissä ei ole kimmoisuutta ja ne ovat hauraat ja pörröiset. Kuivien hiusten latvat ovat usein haarautuvia. Valitettavasti joskus hiusten vaalennus tai permanentti kuivattaa kuivia hiuksia entisestään. Sävyte puolestaan antaa hiuksille kiiltoa. Valitse käyttöösi runsaasti kosteuttava shampoo ja hoitoaine, sekä käytä tehohoitoa viikoittain.

Four Reasons Professional Silky Moisture Shampoo ja Conditioner sopii täydellisesti kuiville ja käsitellyille hiuksille. Tuloksena puhtaat, kiiltävät ja kauniin eloisat hiukset!

Rasvoittuvat hiukset

Rasvoittuvia hiuksia pestään monesti liian usein, mikä johtaa kuivumiseen. Hiuspohja tuntuu likaiselta nopeasti ja myös hilse-ongelmia voi esiintyä. Rasvoittuvien hiusten pesurutiinin on kiinnitettävä erityistä huomiota eikä hiuksia pitäisi pestä liian usein. Liika peseminen kuivattaa hiuspohjaa, mikä saa talintuotannon kiihtymään entisestään. Käytä mietoa shampoota ja hoitoainetta ja huuhdo hiuksesi haaleassa vedessä. Kuivashampoo auttaa sinua pidentämään pesuväliä.

Four Reasons Professional Invisible Dry Shampoon hienojakoinen ja puuterimainen koostumus imeyttää hiuksista ylimääräistä rasvaisuutta pois.
Four Reasons Original Scalp Scrub Shampoo on kuoriva ja kosteuttava shampoo hiuspohjan hoitoon. Hiuspohja nauttii saadessaan hengittää!

Ohuet hiukset

Ohuthiuksisen henkilön hiukset ovat ohuita ja tuntuvat pehmeiltä. Hiuslakankin kanssa hiukset ovat usein latteat ja päänmyötäiset. Käytä tällöin tuuheuttavia ja vahvistavia tuotteita, jotka kuitenkin säilyttävät hiusten joustavuuden. Muista valita tuuheuttava shampoo ja hoitoaine, jotka vahvistavat hiuksiasi.

Four Reasons Professional Weightless Volume Shampoo ja Conditioner antavat tuuheutta ja runsautta kaipaaville hiuksille lisää volyymia ja ilmavuutta. Silkinpehmeyttä ja sileyttä unohtamatta!

Paksut hiukset

Paksut hiukset ovat usein vahvoja eivätkä katkea helposti. Tällöin yksittäiset hiukset ovat usein erittäin paksuja. Käytä voiteita ja seerumeja, jotka kosteuttavat ja ravitsevat. Älä unohda myöskään tehohoitoja! Vaha toimii hyvin paksuihin hiuksiin, sillä se painaa hiuksia ja tasoittaa niitä.

Four Reasons Professional Smoothing Foam on hoitovoide, joka tekee hiuksista pehmeät, joustavat ja hoidetut. Kauniin kuohkeat ja sileät hiukset hetkessä!
Four Reasons Professional Fiber Wax on runsaskuituinen vaha, joka antaa hiuksille rakennetta ja pitoa. Tuote tekee hiuksista helposti muotoiltavat.

Suorat hiukset

Suorat hiukset ovat hyvin yleinen hiuslaatu. Suorat hiukset ovat usein tasaiset ja raskaat, ja niitä on usein vaikea muotoilla liukkautensa vuoksi. Käytä tehohoitoja ja hiuksiin jätettäviä tuotteita. Esimerkiksi seerumi antaa kiiltoa ja pitää hiukset pehmeinä, tekemättä niistä pörröisiä.

Four Reasons Professional Body Boost on tuuheutta antava volyymisuihke, joka tekee hiuksista runsaat ja selvästi paksumman näköiset.

Kiharat hiukset

Laineilevat tai kiharat hiukset ovat usein paksut ja tuuheat. Niistä tulee helposti pörröiset, kuivat ja kiillottomat. Käytä kosteuttavia ainesosia sisältävää shampoota ja hoitoainetta, jotka tekevät suortuvista joustavia ja kimmoisia. Käytä tehohoitoa viikoittain. Muista suosia hiusten muotoilussa tuotteita, jotka eivät latista hiuksia. Hiuksiin jätettävät muotoilevat ja kiiltoa lisäävät tuotteet ovat omiaan kiharoille!

Four Reasons Professional Styling Primer virkistää ihanasti kiharoita ja suojaa hiustyyliä kosteudelta. Lisäksi se tasoittaa hiusten rakennetta!
Four Reasons Professional Silky Moisture Treatment antaa hiuksille vahvuutta, sileyttä, kosteutta ja tervettä kiiltoa.

 

Toivottavasti tästä tekstistä oli sinulle apua löytämään oikeanlaiset tuotteet juuri sinun hiuslaadullesi. Muista, että voit aina kysäistä lisäapuja myös meidän ammattitaitoisilta parturi-kampaajilta. Ihania hiuspäiviä sinulle! <3

Terkuin, Vilma