Hiustenpidennykset – helposti ja hellävaraisesti

Moikka! Haluaisitko hiuksiisi lisää pituutta tai tuntuvatko hiuksesi turhan ohuilta? Oletko sinäkin joskus harkinnut hiustenpidennyksiä? Meillä Originalissa tarjotaan myös hiustenpidennyspalveluita, ja käytössämme onkin upeat BPhairin teippipidennykset. 

Millaiset hiustenpidennykset sopisivat sinulle?

Teippipidennyksillä pidennät tai tarvittaessa tuuhennat hiuksiasi helposti ja hellävaraisesti. Pidennykset kiinnitetään nimensä mukaisesti teipeillä, ja kiinnikkeen ohuuden ansiosta lopputuloksesta tulee luonnollinen. Teippi ei myöskään erotu lainkaan, sillä sen silikoninen pinta sulautuu täydellisesti hiuspohjaasi. 

Pidennyksiä on saatavilla useassa eri värissä ja pituudessa – tarjolla on jokaiselle jotakin. Lisäksi pidennyksiä on helppo leikata ja muotoilla haluamallaan tavalla. Pidennyshiusten pituus riippuu siitä, kuinka pitkät hiukset haluat. Jos omat hiuksesi ovat todella ohuet ja hennot, niin pituutta voidaan lisätä maltillisesti, jotta hius jaksaa kannatella pidennystä. Pidennysten ei kuitenkaan aina tarvitse olla paljoa pidemmät, kuin omat hiukset, vaan lisähiusta voi käyttää myös tuuhennoksena. Laadukkaaseen hiustenpidennykseen kannattaa ehdottomasti panostaa, sillä se palvelee sinua pitempään ja pysyy upeana aina päivästä toiseen!

Hiustenpidennysten hoito ja huolto – kaiken a ja o

Usein hiustenpidennysten harkitsijat pohtivat, vahingoittaako pidennykset omia hiuksia. On tärkeää muistaa, että sinun hiuksillesi oikealla tekniikalla ja ammattitaidolla kiinnitetyt ja poistetut laadukkaat pidennykset eivät vahingoita omia hiuksiasi. Pidennysten hoidolla on myös tärkeä rooli siinä, että hiukset näyttävät hyvältä, eivätkä omat hiuksesi kärsi. Pidennysten hoidossa tärkeää on valita oikeat tuotteet hiuksen pesuun ja hoitoon. Hiukset olisi hyvä harjata vähintään aamuin ja illoin oikeanlaisella pidennysharjalla, joka selvittää hiuksesi tyvestä latvaan sen joustavilla harjaksilla. Hiustenpidennysten kanssa ei suositella menevän nukkumaan märällä hiuksella, vaan hiukset kannattaa aina puhaltaa kuiviksi hiustenkuivaimella. Näin torjutaan esimerkiksi hiuksen turhaa takkuuntumista.

Laadukkaita pidennyksiä voit viimeistellä kuten haluat, esimerkiksi kihartaa ja suoristaa, unohtamatta hiusten hoitamista kosteuttavilla tuotteilla! Oikeilla tuotteilla hiustenpidennykset pysyvät kauniina, kiiltävinä, pehmeinä ja helposti kammattavina pitkään. Muista aina noudattaa kampaajalta saamiasi pidennysten hoito-ohjeita!

Ennen hiustenpidennyksiä
Teippipidennyksien kanssa

Teippipidennyksien huoltoväli on hiuksista riippuen noin 5-8 viikkoa, jolloin osiot irroitetaan, teippi osioiden välissä vaihdetaan ja osiot kiinnitetään uudestaan. Oikean huoltovälin ja hoito-ohjeet juuri sinun pidennyksille osaa aina arvioida parhaiten ammattilainen. Lähesty siis ihmeessä meitä, jos jokin asia mietityttää!

Yksilölliset hiustenpidennykset juuri sinulle!

Mikäli pohdit, olisiko teippipidennykset sinulle toimiva palvelu, vastaamme mielellämme kysymyksiisi aiheesta! Voimme yhdessä pohtia, millaiset pidennykset soveltuisivat parhaiten sinun tarpeeseesi. Suunnittelua varten voit myös varata hiustenpidennyskonsultaation Timman kautta. Kustannusarvion sinun hiustenpidennyksistäsi saat myös konsultaation yhteydessä. Tervetuloa meille! <3

Terkuin, Vilma