Viihtyisä ja valoisa liiketilamme – Original Hair Studio

Moi taas! Tällä kertaa halutaan esitellä teille vähän tarkemmin meidän upeaa liiketilaamme. Missä sijaitsemme ja mitä kaikkea ihanasta liiketilastamme oikein löytyy? Tervetuloa kurkkaamaan Originaliin.

Missä me ollaan?

Original Hair Studio sijaitsee osoitteessa Isokatu 54, 90100 Oulu. Liiketila sijaitsee heti katutasossa, Isokadun ja Nummikadun risteyksessä. Meille löydät varmasti! Liiketilan ympärillä on myös runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja, eli pääset perille helposti myös omalla autollasi. Parasta liiketilassamme on varmastikin tilan valoisuus, onhan meillä ikkunoita vaikka muille jakaa! Lisäksi tilasta on saatu juuri meidän näköinen ja viihtyisä – toivomme, että asiakkaiden on mukava ja kotoisa tulla meille. 

Ihana odotustila & kupponen kuumaa

Saapuessasi meille voit istahtaa hetkeksi odottelmaan viihtyisään odotustilaamme. Tässä rennossa tilassa riittää reilusti istumatilaa aivan kaikille. Odotuksen lomassa voit nauttia kupposen kuumaa, lueskella lehtiä tai ihan vain hengähtää. Valikoimassamme on laajasti erilaisia erikoiskahveja, teetä ja pientä purtavaa. Saatat joskus bongata meidätkin hengailemasta näiltä mukavilta nojatuoleilta. 

Parturin penkki ei petä

Parturipuoli sijaitsee liiketilassamme omassa rauhassaan. Täällä me touhutaan tavallisesti muun muassa parturileikkauksia ja parran muotoiluja. Olemme vastikään hankkineet parturipuolelle jotain uutta, huomaatteko mitä…?

Parturipuolen vierestä löytyy myös parturikampaamomme pesupaikat, ja sen takaa tilavat työskentelytilat meille esimerkiksi värien sekoittamista ja muuta työskentelyä varten. 

Uusi tyyli kampaamosta

Kampaamopuolella meillä sijaitsee neljä asiakaspaikkaa, jotka on asetettu siten, että jokaiselle asiakkaalle on silti oma tilansa ja rauhansa. Haluamme korostaa sinua ja persoonaasi, kun luomme sinulle uutta tai päivitämme vanhaa hiustyyliäsi. Meidän upeat, suuret peilit tuovat mukavasti ilmavuutta jo muutenkin tilavaan liiketilaamme.

Kampaamopuolen läheisyydestä löydät myös myyntituotehyllykkömme. Valikoimastamme löydät mukavasti erilaisia, mutta laadukkaita tuotteita, joilla voit huolehtia hiustesi ulkonäöstä ja hyvinvoinnista myös kotona! 

Portaat alas – Lashes & Brows 

Tilavan liiketilamme alakerrassa sijaitsee vessojen ja henkilökunnan tilojen lisäksi viihtyisä kulma- ja ripsipisteemme. Täällä Original-tiimin Berit-Anne ja Jenna tekee taikojaan ripsien ja kulmien parissa. Tila sijaitsee mukavasti omassa rauhassaan, joten voit vaikkapa ottaa nokoset samalla, kun sinulle loihditaan uutta ripsi- tai kulmalookkia.

Joko sinä olet poikennut meillä? Mikäli et, tervetuloa ihailemaan ja tutustumaan meihin lisää. Muista, että voit aina piipahtaa meillä vaikkapa aikaa varataksesi tai shampoovarastoja täydentääksesi! Aikasi meille voit varata myös täältä. Tervetuloa meille. <3

Terkuin, Vilma