Tule mukaan kehittämään Originalia!

Hellurei! Meillä Originalissa vietetään liikkeemme 2-vuotisviikkoa, wipii! Hyvää syntymäpäivää meille! Takana on kaksi jännittävää ja unohtumatonta vuotta. Vuodet ovat tuoneet mukanaan sekä haasteita että ihania onnistumisen kokemuksia. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia vuosia!

Katseemme tähtää innolla tulevaan, ja siksi pohdimmekin, miten voisimme jatkossa kehittää toimintaamme. Nyt haluamme kysyä tätä teiltä! Tulkaa mukaan kehittämään Originalia ja käykää vastaamassa asiakastyytyväisyyskyselyymme TÄÄLLÄ.

Kyselyyn vastataan täysin anonyymisti. Vastanneiden kesken arvotaan seuraavaan kampaajakäyntiin kulmien värjäys ja muotoilu TAI parturikäyntiin parran muotoilu veloituksetta. Voit osallistua arvontaan seuraavalla tavalla: 

  • Käy vastaamassa asiakastyytyväisyyskyselyymme täällä
  • Mikäli haluat osallistua arvontaan, kommentoi tämän blogipostauksen kommenttikenttään ”kampaamo” TAI ”parturi” sen mukaan, kummasta palkinnosta olet kiinnostunut
  • Arvonta päättyy su 28.8. klo 23.00, jolloin myös asiakastyytyväisyyskysely sulkeutuu
  • Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti! <3

Kiitos jo etukäteen vaivannäöstä ja siitä, että haluat astua mukaan kehittämään yritystoimintaamme. Tämä merkitsee meille äärettömän paljon! Originalissa nähdään. <3

Terkuin, Vilma

Privacy Preference Center