Trendikkään täyteläiset ruskean sävyt

Heips! Me ollaan täällä blogin puolella puhuttu paljon vaaleista hiuksista ja niiden hoidosta, joten vastapainoksi tälle tämä postaus käsitteleekin upeita ruskean eri sävyjä. Ruskeat hiukset ovat kasvattaneet suosiotaan, eikä ihme! Tässä postauksessa esittelemme ruskean eri sävyjä, ja toivottavasti saatte tästä inspiraatiota tai vinkkejä uutta hiustyyliä ajatellen. 

Trendikkään rikas ruskea

Tänä vuonna hiustrendeissä on näkynyt yhä enemmän sävykkään täyteläisiä värisävyjä, joista hyvä esimerkki on ruskean eri sävyt. Toki vaaleaa hiustakin tehdään vielä paljon, mutta myös meillä erilaisten upeiden sävykkäiden hiusvärien toteuttaminen on lisääntynyt! Näissä ihanissa sävyissä korostuu niiden täyteläisyys, joka pääsee täyteen loistoonsa juuri esimerkiksi ruskeassa hiuksessa. Näitä ruskeita hiusvärejä korostaa niiden silmiähivelevä kiilto!

Vaikkapa tässä suklaisen ruskeassa hiuksessa upea kiilto korostaa hienosti hiuksen täyteläistä sävyä.

Upeat ruskean sävyt

Ruskea hius ei totisesti tarkoita vain yhtä tiettyä hiussävyä, vaan siihen lukeutuu useat toisistaan kovinkin erilaiset ruskean sävyt. Mikä näistä sävyistä säväyttää sinua?  

Kiiltävä, tumman ruskea hius ei mene koskaan pois muodista! Parhaiten kiilto tulee esiin kevyissä laineissa, jotka on helppo ja nopea tehdä myös kotona.

Ruskeat hiukset eivät tarkoita myöskään tylsää, jo niin nähtyä hiusväriä. Tämä upea hius on hyvä esimerkki siitä! Upea viileän tumma hius yhdistettynä vaaleampaan osioon, joka kehystää asiakkaan kasvoja kauniisti.

Ruskeisiin hiuksiin saa ihanaa kirkasta vivahdetta myös esimerkiksi hiusten osaraidoituksella, kuten tässä alla olevassa hiuksessa on tehty.

Muista myös sävysi ylläpito

Myös ruskeaan hiukseen liittyy oma ylläpitonsa ja hoitonsa. Hiusten sävytys ja värin ylläpito kotona on kuitenkin helppoa! Hiusten ei tarvitse näyttää kulahtaneilta ja väsyneiltä, ja onneksi kampaamokäyntien välissä tilannetta voi korjailla kotona. Four Reasons Color Mask -tuotteilla hiusten sävytys ja ylläpito onnistuu kotosalla kädenkäänteessä.

Ruskean hiuksen sävyttäminen on helppoa, ja siinä voi mennä harvoin pahasti pieleen. Levitä sävyttävä Four Reasons Color Mask hiuksiisi tavallisen hoitoaineen tai shampoon sijaan aina kun hiuksesi sitä kaipaavat. Color Mask Toning Treatment -tehohoito sävyttää, vahvistaa ja ravitsee hiuksiasi tehden hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Näin upea ruskea hiussävy pääsee ihanasti kiiltämään. Color Mask Shampoo puhdistaa hiuksia hellävaraisesti sävyttäen samalla niitä tehokkaasti. 

Esimerkiksi sävy Chocolate hoitaa hiuksiasi palauttaen niihin kampaajalta saadun kiillon sekä korostaa lämpimän ruskeaa sävyäsi. Tämä sävy on erinomainen ylläpitämään ruskeaa sävyä sekä pitämään sen intensiivisenä seuraavaan värjäyskertaan asti. 

Mitäs tykkäsitte, saivatko ruskeat hiukset paikkansa myös teidän sydämistä? Entäs kiinnostaisiko teitä kuulla lisää juurikin ruskeista hiuksista? Originalissa nähdään! <3

Terkuin, Vilma