Miten valmistautua juhlakampaukseen?

Moi! Kesä on tuonut taas mukanaan ihanat juhlat ja vieläkin ihanammat juhlakampaukset. Olemme aiemminkin kirjoitelleet teille kampausten maailmasta, mutta tässä postauksessa ajattelimme kertoa erityisesti siitä, miten kampauksen tekoon olisi hyvä valmistautua. Usein juhlin lähestyessä aletaan pohtia, millainen kampaustyyli sopisi juuri itselle ja mitä oman kampauksen toteuttamisessa tulisi ottaa huomioon. Nyt kurkataan vähän lisää juhlakampauksien tekoon!

Mistä lähteä liikkeelle?

Kun etsit inspiraatiokuvia kampauksestasi, pyri valitsemaan sellaisia kampauksia, joissa esimerkiksi hiuksen väri on lähellä omaasi, jotta voimme helposti kuvitella, miltä kampaus näyttäisi juuri sinulla. Netistä löytyvissä kuvissa kampaukset on usein tehtyä pohjoismaista hentoa hiusta paksumpaan hiukseen. Voit selata tekemiämme kampauksia vaikkapa meidän Instagramista!

Entä millainen juhlakampaus sopisi juuri sinun juhlaasi? Esimerkiksi rentoon kesäjuhlaan kampaustyyliksi luultavasti valikoituu rennompi tyyli, kun taas iltapukujuhliin kampaukseen halutaan usein klassista kauneutta. Voit tsekata inspiraatiota juhlakampauksiin myös vaikkapa tästä blogipostauksestamme! Siellä annamme myös vinkkimme askel askeleelta, kuinka selvität millainen juhlakampaus soveltuu parhaiten juuri sinulle. 

Juhlakampauksen tulee kestää kauniina koko päivän ja kampauksessa täytyy olla mukava, itsevarma ja kaunis olo. Kuuntele siis itseäsi ja omia mieltymyksiäsi – niitä seuraamalla saamme loihdittua sinulle täydellisen juhlakampauksen!

6 vinkkiä – Miten valmistautua juhlakampaukseen?

1. Juhlakampaukseen valmistautumisen voit aloittaa jo kotona ennen varsinaista kampaamokäyntiäsi. Muista hoitaa hiuksia laadukkailla kotihoitotuotteilla ennen kampauksen toteuttamista. Näin juhlakampaus säihkyy upeasti juhlapäivänäsi! Voit myös suunnitella kampaajasi kanssa etukäteen, milloin hiuksesi olisi hyvä värjätä ja leikata ennen juhlapäivää.

2. On tärkeää, että saavut juhlapäivänä paikalle ajoissa! Kiireessä kampauksesta ei välttämättä saada halutunlaista.

3. Saavu kampauksen tekoon puhtaalla ja kuivilla hiuksilla. Hiukset tulisi pestä joko edeltävänä iltana tai samana aamuna, jotta hius on varmasti puhdas. Varmistathan myös, ettei hiuksissa ole runsaasti esimerkiksi ponnarista jääneitä painautumia.

4. Pue yllesi sellainen paita, joka on helppo riisua vaurioittamatta kampausta.

5. Mikäli haluat kampaukseen mukaan koristeita, ota ne mukaasi kampauksen tekoa varten. Kukkien osalta niiden varsien ympärille olisi hyvä asentaa teippi sekä rautalanka, jotta ne on helppo asettaa kampaukseen mukaan. Ota myös valmistujaislakkisi mukaan, mikäli sinulle tehdään valmistujaiskampaus. 

6. Ennen kaikkea, muista varata aikasi ajoissa! Esimerkiksi kesälauantait ovat todella suosittuja kampauksen toteutuksien kannalta, joten varmistathan ajoissa, että juhlapäivällesi on vapaita aikoja.

Meillä suunnitellaan juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi istuva juhlakampaus. Sinun ei tarvitse juhla-aamuna stressata, onnistuukohan kampaus sittenkään, meillä se nimittäin onnistuu. Tervetuloa Originaliin! <3

Terkuin, Vilma