System4 – apua hiuspohjan ongelmiin

Heippa kaikille! Saimme tuotevalikoimaamme ihanan vahvistuksen, kun System 4 -tuotesarja astui mukaan remmiimme! Tässä postauksessa esittelemme uutta tuotesarjaa teille, ja kerromme, miten näiden tuotteiden avulla saat pidettyä huolta hyvinvoivasta hiuspohjastasi. Terve hiuspohja on hyvinvoivalle hiukselle kaiken a ja o, joten tähän aiheeseen kannattaa todellakin perehtyä!

Kotimaista hiuspohjaterapiaa

System 4 on tuotesarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin. Tarkasti valikoidut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta sekä auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. 

Koko tuotesarja on dermatologisesti testattu ja tuotesarja valmistetaan aurinkoenergialla Pirkanmaalla. 

Mikä tuote sopisi sinun hiuspohjallesi?

Hiuspohjan hoito alkaa riittävästä hiusten pesusta hiuspohjaa hellivillä tuotteilla. Jos lika, rasva ja muotoilutuotteet muhivat hiuspohjassa, hiuspohja alkaa oireilla nopeastikin esimerkiksi kutisemalla. Tämä voi johtaa hiuspohjan raapimiseen ja tarpeettomaan hiustenlähtöön. Esimerkiksi kuivashampoo pidentää hiusten pesuväliä hetkellisesti, mutta säännöllinen hiusten pesu shampoolla on ratkaisevaa hiusten hyvinvoinnin kannalta.

System4 3 Mild Shampoo sopii kaikille hiustyypeille päivittäiseen käyttöön, ja se on kehitetty nimenomaan ylläpitämään hiuspohjan ja hiusten hyvää kuntoa. Tämä tuote rauhoittaa hiuspohjan kutinaa, poistaa hilsettä sekä ehkäisee sen muodostumista.

System4 4 Shale Oil Shampoo sopii erityisesti ylirasvoittuville hiuksille ja herkälle hiuspohjalle. Se vähentää liiallista talin muodostusta, vähentää kutinaa sekä rauhoittaa hiuspohjaa.

System4 1 Special Shampoo sopii normaaleille sekä rasvoittuville hiuksille ja hiuspohjalle. Se poistaa hilsettä, tasapainottaa hiuspohjan rasvoittumista sekä rauhoittaa ikävää kutinaa. 

Ethän unohda hiuspohjan kuorintaa? Hiuspohjalle tarkoitetut kuorivat aineet poistavat kuollutta ihosolukkoa, puhdistavat epäpuhtauksia sekä tekevät hiuspohjasta vastaanottavaisen hoitaville aineille. System4 O Oil Cure Scalp Treatment on kuoriva hiusnaamio, joka kuorii hiuspohjaa ihanan hellävaraisesti sekä tukee hiuspohjan luonnollista kosteustasapainoa. 

Ongelmana rasvaisen tuntuinen hiuspohja? Käytä hiuspohjalle myös sille tarkoitettua jätettävää hoitotuotetta. System4 T Scalp Tonic on hoitoneste normaalille ja rasvaiselle hiuspohjalle, ja se ehkäisee hilsettä sekä hiuspohjan rasvoittumista. 

Pidä hiuspohjastasi huolta

Kauniit, terveet ja vahvat hiukset kasvavat hyvinvoivasta hiuspohjasta. Mikäli tavoittelet paremmin voivia hiuksia, hiusten hoito ja helliminen kannattaa aloittaa hiuspohjasta. Olemme kirjoittaneet hiuspohjan hoidosta oman postauksensa, käy ihmeessä kurkkaamassa meidän vinkkimme hiuspohjan hoitamiseen. 

Hiuspohjan hyvästä terveydestä huolehtiminen näkyy hiuksissasi. Esimerkiksi hiuspohjan säännöllinen kuoriminen kannattaa ottaa osaksi hiustenhoitorutiinia, vaikka hiuspohjassa ei olisikaan vielä mitään ongelmia. Kipaise meillä, niin valitaan yhdessä juuri sinun hiuspohjallesi sopivat hoitotuotteet! <3

Terkuin, Vilma