Sebastianin täsmätuotteet hiustenpesuun – löydä omasi!

Heipä hei! Syksyn myötä ollaan uudistettu meidän tuotevalikoimaa vieläkin täydellisemmäksi, ja tällä kertaa esittelemme teille Sebastianin huippulaadukkaita tuotteita hiustenpesuun. Onko sulle vähän epäselvää, millaisia tuotteita just sun hius kaipaisi? Tästä postauksesta saat toivottavasti vastauksia siihen ikuisuuskysymykseen! 

Shampoo + hoitoaine joka tarpeeseen! 

Laadukkaalla shampoolla ja hoitoaineella helpotat hiustenpesuasi niiin paljon. Tätä voi olla hankala uskoa, ennen kuin oot kokeillut. Oikeilla tuotteilla hiustenpesurutiini voi olla jopa kivaa! Sebastianin tuotteet ovat lisäksi super riittoisia, joten shampookaupoilla ei tarvitse rampata ihan jatkuvasti. 

Shampoon tärkein tehtävä on toki puhdistaa hiuspohja ja hiukset. Tämän lisäksi erilaisiin shampoihin on lisätty erilaisia raaka-aineita: osa niistä hoitaa hiuspohjaa, osa kosteuttaa hiuksia ja toiset taas antavat tuuheutta… Sama pätee myös hoitoaineisiin, myös niissä on eri ominaisuuksia ja jotkin hiukset kaipaavat enemmän hoitoa kuin toiset. Joskus hiukset kaipaavat vieläpä extrahoitoa hiusmaskin muodossa. Mutta mitä sun hiukset kaipaa just nyt?

Sebastian Penetraitt – jälleenrakennusta ja vahvistusta 

Ovatko hiuksesi päässeet vaurioitumaan tai väsähtämään jatkuvista käsittelyistä ja muotoilusta? Sebastian Penetraitt -sarja sisältää vahvistavan ja jälleenrakentavan shampoon, hoitoaineen ja naamion. Tuotteet suojaavat ja korjaavat kemikaalien aiheuttamia vaurioita. Penetraitt-sarjan tuotteet tekevät hiuksista vahvat ja silkkisen pehmeät. Sopii erityisesti värjätyille ja vaalennetuille hiuksille. 

Sebastian Hydre – kosteuttavaa hoitoa

Kuivat ja karheat hiukset on ongelma, josta suuri osa meistä kärsii ainakin joskus. Kaipaavatko sinunkin hiuksesi kosteuttavaa hoitoa? Tämän sarjan tuotteet kosteuttavat hiuksiasi tehokkaasti. Intensiivinen, ravitseva koostumus kosteuttaa kuivia, pörröisiä ja kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia. Lopputuloksena silkkistä volyymiä ja kiiltoa! 

Sebastian Dark Oil – sileyttä ja kiiltoa ilman latteutta

Dark Oil -sarjan tuotteet tuovat aidosti sileät hiukset mukanaan! Dark Oil -sarjan shampoo ja hoitoaine ovat kevyitä tuotteita, jotka lisäävät ilmavuutta ja kiiltoa hiuksiin niitä kuitenkaan latistamatta. Hoitoaine selvittää ja silottaa hiukset pitäen ne ilmavina ja täyteläisinä. Nämä tuotteet sisältävät ylellisen yhdisteen hoitavia öljyjä ja nam, mikä tuoksu! 

Sebastian Volupt – volyymiä ja tuuheutta

Volyymi on tällä hetkellä in hiuksissa, ja useat asiakkaamme kaipaavatkin tuuheaa volyymiä hiustyyliinsä. Volupt -sarjan shampoo ja hoitoaine tuovat hiuksiisi volyymiä ja tuuheutta. Tuotteet lisäävät volyymiä, keveyttä ja tuovat kerrassaan upean lookin. Lisäksi tuotteet suojaavat hiusväriäsi haalistumiselta.

Sebastian Trilliance – pehmeyttä ja sileyttä

Upean pohjan luova shampoo ja hoitoaine. Vuorikristalliuutetta sisältävä koostumus puhdistaa ja kiillottaa hiuksen pinnan, poistaa tuotejäämät ja silottaa pintakerroksen. Näin valo pääsee heijastumaan upeasti hiuksista. Viimeistelee hiukset upeaan kiiltoon!

Sebastian Twisted Curl – nostaa kiharat uudelle tasolle

Onko sinulla luonnonkihara hius ja haluaisit korostaa tyyliäsi entisestään? Tämä sarja sisältää tuotteet kiharalle hiukselle. Shampoo antaa hiussuortuville elastisuutta helpottaen hiusten muotoilua. Hoitoaine lukitsee kosteuden hiuksiin, jolloin hiukset saavat elastisuutta ja kiharat annoksen kosteutta helpottamaan viimeistelyä. Sarja taistelee pörröisyyttä vastaan, muuttaen kiharan joustavaksi. 

Tuu käymään, niin katsotaan yhdessä just sun hiuksiin ja tarpeisiin sopivat hiustenpesutuotteet! <3

Terkuin, Vilma