Original x Blog

Ihanaa, että olet löytänyt uunituoreen blogimme pariin! Kesän lähestyessä halusimme keksiä teille jotain uutta ja jännittävää, tällä kertaa oman blogimme muodossa. Ensimmäisessä postauksessamme haluamme kertoa teille lyhyesti, keitä olemme ja mistä tulemme blogissamme teille kirjoittamaan!

Original Hair Studio – parturi-kampaamo juuri sinulle

Olemme elokuussa kaksi vuotta täyttävä oululainen lämminhenkinen parturi-kampaamo, johon on tervetullut ihan jokainen! Tarjoamme laajasti erilaisia kampaamo- ja parturipalveluita raikkaalla otteella. Liiketilamme sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa osoitteessa Isokatu 54. Tärkeintä meille on kokonaisvaltaisesti korostaa juuri sinua ja upeaa persoonallisuuttasi, kun luomme sinulle uutta tai päivitämme vanhaa hius- tai partatyyliäsi. Siitä, miten yritys sai alkunsa, kerrommekin lisää seuraavassa postauksessa.

 

Upeaan Original-tiimiimme kuuluu tällä hetkellä:

  • Kaisamari: – parturi – kampaaja – omistaja
  • Nita: – parturi – kampaaja
  • Jenna: – parturi – kampaaja
  • Berit-Anne: – parturi – kampaaja – ripsiteknikko – microblading-artisti – meikkaaja-maskeeraaja
  • Minna: – parturi – kampaaja
  • Vilma: – markkinointi – viestintä

Original x Blog – love is in the hair

Oman blogin perustamista on suunniteltu meillä Originalissa jo tovi, ja nyt se on vihdoin totta! Haluamme blogin kautta tarjota teille ihanille asiakkaillemme toivomaanne tietoa ja vinkkejä hiusten hoitoon. Puhumme siitä, minkä osaamme parhaiten – hiuksista! Uskomme vahvasti siihen, että ihminen on onnellisimmillaan, kun hän saa olla oma itsensä ja myöskin näyttää siltä. Tavoitteenamme onkin tarjota jokaiselle asiakkaallemme avaimia oman tyylinsä löytämiseen, nyt myös uuden blogimme kautta! Kuulemme mielellämme toiveitanne siitä, mistä kaipaisitte vielä lisää tietoa; kirjoitammehan blogia juuri teitä varten. Mistä aiheista juuri sinä haluaisit blogistamme lukea?

 

Original-tiimimme on äärimmäisen innoissaan näistä uusista kuvioista! Seuraa tiiviisti meitä sosiaalisessa mediassamme, niin pääset kuulemaan ensimmäisten joukoissa, mitä kaikkea kivaa keksimmekään kesän kuluessa. Tervetuloa mukaan <3

Ps. Blogia teille kirjoittelee Original-tiimin uusin jäsen, Vilma. Osaamisaluettani on erityisesti digitaalinen markkinointi, joten törmäämme varmasti kesän mittaan Originalin somessa!

Terkuin, Vilma