Neljä täydellistä kesähiustyyliä!

Heips! Kesä senkun jatkuu… Tässä postauksessa esittelemme teille neljä upeaa kesähiustyyliä, ja kerromme näistä kyseisistä palveluista hieman tarkemmin. Mikäli sinulla on oma hiustyyli vielä vähän hakusessa tälle kesälle tai kaipaat muuten vaan vaihtelua vanhaan, nappaa inspistä näistä ihanista tyyleistä!

Kirkas vaalea toimii aina!

Vaalea on varma kesän merkki! Hiustenvaalennusprojekti on hyvä aloittaa aina pikku hiljaa, sillä halutun tuloksen saavuttaminen voi ottaa usemmankin vaalennuskerran. Raidat-palvelussa hius raidoitetaan tyvestä latvaan. Palvelu sisältää myös kokonaisuuden sävytyksen. Tässä Saran toteuttamassa upeassa luomuksessa vaaleilla raidoilla on saavutettu ihanan kirkas blondi. Sävykäs kiilto korostaa näyttävästi tehtyjä raitoja!

Muistathan, että isommat värimuutokset toteutetaan meillä tuntiveloituksen mukaan. Esimerkiksi, kun vuosi sitten vaalennettu hius tyvikasvulla halutaan kokonaan vaaleaksi, palveluun yhdistetään monenlaisia tekniikoita ja siksi veloitetaan yksinkertaisen tuntiveloituksen mukaisesti. Nämä työt ovat varattavissa ainoastaan liikkeestämme tai ottamalla meihin yhteyttä! Näin varmistamme, että meillä on varmasti riittävästi aikaa toteuttaa haluamasi värimuutos.

Mallinmuutosleikkauksella rohkeasti uutta kohti

Hiusten leikkausta ei sovi värjäyksen ohessa unohtaa. Kun hiukset ovat kuivat ja vaurioituneet, voivat ne alkaa katkeilemaan. Latvat kannattaa leikata säännöllisesti jo ennen kuin ne katkeilevat! Joskus pelkkä latvojen siistiminen ei riitä, vaan hiustyyliin halutaan isompaa muutosta. Mallinmuutosleikkauksessa hius leikataan uuteen malliin tarkoittaen, että hiuksiin tehdään merkittävä muutos. Esimerkiksi, kun haluat leikata pitkät hiuksesi lyhyeksi polkaksi, valitse tämä palvelu. Palvelu sisältää myös pesun.

Tässä meidän Nitan toteuttamassa leikkauksessa asiakkaan pitkä hius leikattiin ihanan lyhyeksi. Tämän hiustyylin viimeistelee vieläpä söpö verho-otsis. Lyhyt on välillä tosi fresh! 

Permanentti sopii kesään!

Permanentti tuo kuohkeutta kuontaloon! Kesäksi permanentti tuo hiuksiin mukavaa huolettumuutta, mutta toisaalta näyttävyyttäkin. Parturipuolella suosittu palvelu on ollut meillä Originalissa osapermanentti ja parturileikkaus, joka sisältää leikkauksen lisäksi hiusten osakiharruksen hiusten päälliosaan. Permanentista voidaan muovata asiakkaan tarpeisiin sopiva esimerkiksi rullien koolla, permanenttiaineen voimakkuudella tai vaikutusajalla. Permanentti sopii kyllä kivasti niin parturi- kuin kampaamopuolellekin.

Tässä upeassa hiustyylissä, joka sopii hienosti myös kesään, Minna on taikonut täydellisen osapermanentin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Permis toi hiukseen kivasti lisää volyymia ja käsiteltävyyttä.

Upean rikkaat hiusvärit säkenöivät kesällä

Kesään sopii erityisen hyvin upean rikkaat hiusvärit. Kesähius voi olla niin paljon muutakin, kun aina mielessä oleva vaalea hius! Tämä Kaisamarin tekemä hiustyyli on toteutettu moniväri-palveluna. Moniväri-palvelu on tarkoittu asiakkaille, jotka toivovat hiuksiinsa monisävyistä värikokonaisuutta. Moniväriin ja erikoistekniikkatyöhön lukeutuu esimerkiksi balayge-vaalennustekniikka sekä värjäys, jossa pohjavärin lisäksi kokonaisuudessa on vaikkapa jokin värikkäämpi osio. Kaiken kaikkiaan ihanan säkenöivä hiusväri tälle ihanalle asiakkaalle! <3

Iskikö joku näistä hiustyyleistä? Meidän ajanvaraus on auki tälläkin hetkellä Timmassa, joten sinne vaan! Originalissa nähdään! <3

Terkuin, Vilma