Ihastu hiusten raidoituksiin!

Heipä hei! Elokuu on polkaistu käyntiin myös meillä Originalissa. Täällä blogin puolella me ollaan puhuttu moneenkin otteeseen vaaleista hiuksista ja hiusten vaalentamisesta. Vaaleahiuksisia asiakkaita käy meillä nimittäin paljon! Tässä postauksessa keskitymme nyt hiusten raidoituksiin – mitä on hiusten raidoitus ja kenelle meidän raidoituspalvelumme erityisesti sopii? Nyt puhumme siis erityisesti vaaleista raidoista, vaikka raitoja voi olla toki tummempiakin! 

Hiusten raidoitus – mitä se on?

Hiusten raidoittamisella tarkoitetaan valikoitujen hiussuortuvien vaalennusta tai muuta värikäsittelyä. Raidoilla tuodaan hiuksiin kontrastia ja vivahteikkuutta. Raidat ovat meillä Originalissakin todella suosittu tapa piristää hiuksia värjäämällä niistä vain tiettyjä osioita. Raidoittamalla voi vaalentaa yleisilmettä niin, että lopputulos on luonnollinen. Meillä raidat-palvelu sisältää aina myös kokonaisuuden sävytyksen ja myös pesun, jolloin lopputuloksesta saadaan viimeistelty. 

Raidat-palvelussa hius raidoitetaan tyvestä latvaan. Hiusten raidoitus voidaan toteuttaa myös tyviraitoina tai osaraitoina. Tyviraidoissa raidoitus tehdään enimmiltään 10 cm mittaiselle tyvikasvulle ja osaraidoissa puolestaan keskitytään tekemään vain muutamia raitoja, esimerkiksi hiusten päälyosaan. 

Trendit tuovat mukanaan uusia tekniikoita

Erilaisten trendien myötä on syntynyt runsaasti erilaisia raidoitustekniikoita. Raidoitus voidaan toteuttaa monella eri tekniikalla tai niitä yhdistelemällä. Ammattitaitoinen kampaaja osaa aina valita sinulle parhaiten toimivan tekniikan. Nykyään halutaan erityisesti paljon luonnollista ilmettä sekä kirkasta vaaleaa, joka häivyttyy kauniisti omaan tyvikasvuun. 

Hiusten raidoitus voidaan tehdä esimerkiksi super suositulla balayage-tyylillä tai vaikkapa vain muutamia face framing -korostusraitoja. Trendit tuovat mukanaan jatkuvasti uusia raidoitustekniikoita. Lopputulos räätälöidään aina tietysti asiakkaan tyylin ja toiveiden mukaisesti. 

Sopisivatko raidoitus-palvelut sinulle?

Raidat-palvelu sopii erityisesti sinulle, joka haluat hiustesi yleisilmettä vaaleammaksi, mutta silti säilyttäen niissä tietyn luonnollisuuden. Myös raidoittamalla voidaan saada aikaan upeita tyylimuutoksia!

Hiusten vaalennuskäsittelyt ovat kampaamopalveluiden klassikkoja – aina muodissa ja aina suosittuja. Hiuksen vaalentumiseen vaikuttavat monet seikat, kuten hiuksen kunto, aiemmat värikäsittelyt sekä ylipäätään hiuksesi luonnollinen väri.

Noh, kumpi sopisi sinulle paremmin: raidat vai yksinkertaisempi tyvivaalennus? Koko hiuksen vaalennus on usein aikamoisen voimakas käsittely ja koko tyven vaalennus jättää usein ajan kuluessa jyrkemmän tyvikasvun. Hiusten raidoitus on suosittua nimenomaan sen luonnollisemman näköisen lopputuloksen sekä hellävaraisuutensa vuoksi.

Kun hiuksen tyvi on vaalennettu raidoittamalla, oma tyvikasvu ei tule heti näkyviin niin jyrkästi toisin kuin tyvivaalennuksessa. Monet asiakkaat arvostavatkin raidoissa niiden tietynlaista helppoutta!

Mikäli sinua mietityttää joku asia esimerkiksi siinä, mikä palvelu sinun kannattaisi valita, voit aina kysäistä asiaa meiltä. Jos sinulla on selvät sävelet siitä, mitä haluat, voit suunnata myös suoraan meidän nettiajanvaraukseen. Meidän synttärikuukauden kunniaksi arvomme elokuussa meillä käyneiden asiakkaiden kesken upean suppilaudan sekä langattomat kuulokkeet. Nyt on siis oiva aika suunnata Originaliin! <3

Terkuin, Vilma