Ihana uutuus – Four Reasons Optima Liquids

Moikku! Tällä kertaa haluamme esitellä teille yhden ihanan uutuuden, jota ollaan päästy testailemaan meillä Originalissa. Kyseessä on Four Reasons Optima Liquids -värisarja, josta alkaa ihan selvästi muodostua meidän lemppari! Nyt kurkataan vähän sävytysten jännään maailmaan.

Kesäisin hiuksiin on ihana kokeilla jotain uutta, vaikkapa sitten uuden sävyn merkeissä. Mikäpä olisikaan sen parempaa, kuin lisätä tuttuun blondiin hiukseen ripaus upeita pastellin sävyjä, kuten vaikkapa ruusukultaa, pinkkiä tai persikkaa?

Four Reasons Optima Liquids

Four Reasons Optima Liquids on värisarja vaalennettujen hiusten sävytykseen, taittoihin ja värin kirkastukseen. Valikoima puhtaita vaalean hiuksen sävyjä on suunniteltu vaalennustöihin, joissa halutaan hunnuttaa vaalennuspohja ylläpitäen värin kirkkautta. Tuotteen nestemäinen koostumus sekoittuu yhdessä Optima Liquids Activator 3 % -hapetteen kanssa helposti vaahdottuvaksi massaksi, joka on nopea käyttää pesupaikalla. 

Tässä värisarjassa meitä ilahduttaa erityisesti sen mukanaan tuomat kirkkaat ja puhtaat sävyt, tuotteen nopea levitys sekä sen hajusteettomuus. 

Four Reasons Optima Liquids sisältää hiusta korjaavan ja vahvistavan yhdisteen, joka estää hiusten haaroittumista ja suojaa hiusta kemiallisen käsittelyn aiheuttamilta vahingoilta. Muita hemmottelevia raaka-aineita ovat mm. valkohilpansiemenöljy sekä baobab-öljy, jotka kosteuttavat hiuksia tehokkaasti. Kuulostaa kivalta, eikös? <3

Optima Liquids -sävyvalikoima sisältää kahdeksan pastellisävyä sekä lisäksi laveeraukseen tarkoitetun CLEAR:in, jolla laveeraamalla sävyä saadaan muokattua pehmeämmäksi. Meidän lempparisävyjä ovat esimerkiksi puhdas hopea, lämmin pinkki sekä vaalea kulta. Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään! 

Upean kirkkaita vaalean sävyjä

Ennen ja jälkeen tyvivaalennuksen ja hiusten sävyttämisen Optima Liquids -värisarjalla. Tässä esimerkissä meidän Minna yhdisti Optima Liquids -värisarjan sävyjä AA (puhdas hopea) sekä PP (helmiäisen viileä), lopputuloksena ihanan raikas ja puhtaan vaalea hius.

Ennen ja jälkeen tyviraitojen ja hiusten sävyttämisen Optima Liquids -värisarjalla. Kaisamari yhdisti tässä hiuksessa Optima Liquids -värsarjan sävyjä PP (helmiäisen viileä) sekä RR (lämmin pinkki) ja lopputulokseksi saatiin ihanaan vaaleanpunaiseen taittava vaalea hius.

Esimerkiksi tällä värisarjalla saa luotua upean pastellisen kesätukan, joka on tyylillesi uskollinen! Meidän ajanvaraus on auki tälläkin hetkellä Timmassa. Tervetuloa kokeilemaan. <3

Terkuin, Vilma