Ystävänpäiväkampanja on täällä taas!

Heipä hei taas! Toivottavasti teidän alkuvuosi on lähtenyt rullaamaan kivasti. Onneksi valon määrä kasvaa ja kevät on jo oven takana, se on piristänyt ainakin meidän mieltä!

Ystävänpäivä lähestyy, ja halusimme muistaa teitä sen kunniaksi jo perinteeksi muodostuneella ystävänpäiväkampanjallamme! <3 Mikäli sinulla ja hiuksillasi on tarve pienelle tai suurelle muutokselle, kannattaa ehdottomasti hyödyntää tätä ystävänpäivän huippukamppista. Tsekkaa ohjeet ajanvaraukseen tuolta alempaa tai meidän Instasta!

Täällä Originalissa ystävät ovat meille supertärkeitä, ja ollaan tosi onnekkaita, kun saadaan vieläpä tehdä töitä ystäviemme kanssa. <3 Meille Originalissa erityisen tärkeää on hyvä tiimihenki, jota saadaankin toteuttaa ihanalla tiimillämme! Hyvällä porukalla työpäivät hujahtavat hetkessä. Meillä jokainen työntekijä saa olla oma myöskin itsensä. Me kannustetaan jokaista tiimin jäsentä tuomaan esiin omat vahvuutensa, ja uskomme, että tämä näkyy myös teille asiakkaille!

Myös jokainen asiakas saa tulla meille aivan omana itsenään! Meillä halutaan panostaa siihen, että voimme auttaa sinua korostamaan parhaita puoliasi ja omaa persoonaasi – tapahtui tämä sitten luomalla sinulle kokonaan uusi hius- tai partatyyli tai päivittämällä vanhaa tyyliäsi. Voit siis tuoda meille myös ystäväsi ihan huoletta… <3

Ystävänpäivänä voit myös muistaa rakasta ystävääsi meidän lahjakortilla! Lahjakortin voit ostaa suoraan liikkeestämme tai myös nettisivujemme kautta, täältä!

Ystävänpäiväkamppis by Original Hair Studio

Se on täällä taas! Ystävänpäivä on meille tärkeä päivä, ja halusimme antaa teille myös pienen ystävänpäiväyllärin. Tsekkaa ohjeet tästä ja nähdään ystävänpäiväviikolla Originalissa. <3

  • Varaa ystäväsi kanssa ajat viikolle 7 (13.-18.2.) niin saatte -20 % alennuksen kaikista palveluistamme.
  • Aikaa varatessanne kirjoittakaa lisätietoihin ystäväsi nimi, ja laskemme alennuksen kassalla.
  • Huomaathan, että aikojen EI tarvitse olla ystävän kanssa yhtä aikaa, vaan tulette silloin kun teille parhaiten sopii, kuitenkin viikolla 7.
  • Tarjous on voimassa vain viikolla 7 eli 13.-18.2. 

Ajanvaraukseemme pääset kätevästi täältä. Voit aina myös kipaista käymään meillä osoitteessa Isokatu 54 tai soittaa p. 050 3757876.

Mitäs tykkäätte?! Ystävänpäiväviikolla nähdään. <3

Ystäväterkuin, Vilma