Miksi kampaajalla käynti kannattaa?

Heipä hei! Tänään ratkomme yhdenlaista ikuisuuskysymystä – miksi kampaajalla käynti kannattaa? Varmasti jokainen meistä on joskus skipannut kampaajalla käynnin, toiset useammin kuin toiset. Hyvin laitetut hiukset kohottavat mielialaa ja tekevät meistä itsevarmempia ja itsemme näköisiä! Tässä postauksessa pohdimme, miksi kampaajaan kannattaa luottaa (etenkin hiusasioissa).

Ammattilaiseen voi luottaa!

Kotivärjäyksessä lopputuloksesta ei aina välttämättä tule juuri sellainen, mistä alunperin haaveilit. Pahimmassa tapauksessa voit vaurioittaa hiuksiasi. Epäonnistuneen kotivärjäuksen jälkien korjaaminen tulee usein lopulta kalliimmaksi, kun jos vain alun perin olisit käynyt kampaajalla. Ammattitaitoisen kampaajan penkissä saat kerralla hiuksesi kuntoon, eikä sinun tarvitse vaivata mieltäsi sillä, tuleekohan lopputuloksesta nyt sittenkään hyvä.

Kampaajalla käynti on usein ihana hemmotteluhetki keskellä kiireistä arkea. Värin tai leikkauksen lopputulokseen vaikuttaa moni asia, kuten käytettävät tuotteet, oma hiuslaatu ja sävy. Onko pohjana aiempi väri vai hiusten oma väri? Parturi-kampaaja on alansa ammattilainen ja osaa huomioida jokaisen asiakkaan hiuslaadun ja yksilölliset tarpeet halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Joskus esimerkiksi oman kasvojen muodon ja ihon sävyn analysointi voi tuntua hankalalta. Tätä ei onneksi tarvitsekaan tehdä itse, vaan tässä asiassa voit luottaa ammattilaisiin – meihin. 

Milloin kampaajalle?

Kuinka usein kampaajalla sitten tulisi käydä? Kuinka usein hiuksia tulisi leikata? Tähän ei varmasti ole olemassa yhtä oikeaa vastausta, sillä leikkaustahti riippuu paljon esimerkiksi hiuksen kasvusta ja halutusta mallista. Karkeasti voitaisiin arvioida, että parturileikkauksen leikkausväli on usein 3-5 viikkoa, kampaamoleikkauksen 5-7 viikkoa ja tasausleikkauksen 2-3 kuukautta. Kun hiukset ovat kuivat ja vaurioituneet, voivat ne alkaa katkeilemaan. Latvat kannattaa leikata säännöllisesti jo ennen kuin ne katkeilevat! Myös värjäysten osalta värjäysväliin vaikuttaa monta asiaa, kuten haluttu lopputulos, hiusten väri, oma väri ja ylläpito. Esimerkiksi tyviraidoitusta on haastava tehdä ihan joka kuukausi, toisinkuin vaikkapa tyviväri.

Kun hiukset on leikattu omia piirteitä korostavaan muotoon sekä värjätty omaan ihonsävyyn sopivaksi, ammattilainen voi myös auttaa sinua valitsemaan oikeanlaiset kotihoito- ja muotoilutuotteet hiusten ja tarpeiden mukaan. Tällöin hiusten hoitamisesta ja muotoilusta tulee parhaimmillaan vaivatonta myös kotona! Ammattilaisen antamilla täsmävinkeillä vältyt hutiostoilta ja samalla säästät rahaa. 

Paraskin hiusväri haalistuu lopulta. On hyvä muistaa, että kotona voit tehdä silti paljon! Hiusten ei nimittäin tarvitse näyttää haalistuneilta tai väsyneiltä. Esimerkiksi hiusten sävytys kotona kannattaa, ja tällöin voit ylläpitää hiusväriäsi sävyttävällä shampoolla ja hoitoaineella.

Kaipaavatko sun hiukset piristystä? Onko viime kampaajakäynnistä kulunut jo liikaa aikaa? Eipä hätää, meidän nettiajanvaraus on auki jokainen hetki jokainen päivä. Sinne pääset suoraan vaikkapa täältä. Muistathan, että meille saa aina myös soittaa p. 050 3757876 tai tulla käymään, jos jokin hiusasia mietityttää! Nähdään Originalissa. <3

Terkuin, Vilma