Meidän vuosi 2022

Heipä hei! Vuosi vaihtuu aivan hetken kuluttua, ja siksi halusimmekin nyt palata muistelemaan hieman mennyttä vuotta. Mitä kaikkea meidän tapahtumarikas vuosi 2022 pitikään sisällään? Tervetuloa mukaan kurkistamaan kanssamme menneeseen vuoteen. <3

Original-tiimi on kokonainen!

Alkuvuosi 2022 pärähti käyntiin hyvällä meiningillä! Vuosi 2022 osoittautui varsin hyväksi, vaikka aluksi saimmekin taas jännittää, miten poikkeusolot vaikuttavat toimintaamme. Ihanat asiakkaamme pysyivät kuitenkin aktiivisina ja asioivat meillä turvallisesti ja oikein ymmärtäväisin mielin. <3 Alkuvuodesta yllätimme teidät muun muassa perinteisellä ystävänpäiväkamppiksellamme. Joko te odotatte, mitä tuleva ystävänpäivä tuokaan tullessaan…?

Maaliskuussa Original-tiimi muodostui viimein kokonaiseksi, kun saimme joukkoihimme huippuosaajan, joka tunnetaan myös nimellä Minna. Minna on täydentänyt tiimiämme ihanalla olemuksellaan ja rautaisella ammattitaidollaan. Kuluvan vuoden aikana Minnasta onkin kuoriutunut monen meidän asiakkaan luottokampaaja.

Kevään ja kesän tullen luotiin uutta…

Kevät on tunnetusti sitä aikaa, kun monet alkavat haaveilla kenties vaaleammasta kesäkampauksesta. Keväällä saimmekin tehdä ahkerasti töitä erilaisten isompien hiusprojektien parissa. Keväällä oli myös aika saada hieman uutta potkua meidän someen, ja pidimmekin koko tiimin voimalla useammankin kuvauspäivän tätä varten. Lisäksi minä, Vilma astuin osaksi Original-tiimiä vastuualueenani Original Hair Studion markkinointi. Toukokuussa pääsimme myös polkaisemaan käyntiin tämän ikioman blogimme, joka otettiinkin vastaan oikein mukavasti. Oman blogimme myötä olemme pystyneet tarjoamaan asiakkaillemme yhä enemmän! Miltä teistä on tuntunut, onko blogi ollut mieluisa lisä Originaliin?

Kesän aikana meillä saatiin leikata tukkaa ihan kunnolla! Kesä on myös juhlan aikaa, ja myös tämä näkyi meillä upeiden juhlakokonaisuuksien muodossa. Kesällä meidän tiimi muisti toki myös itse nauttia kesästä, ja lomailun jälkeen meillä oli taas uutta virtaa keskittyä töihin!

2-vuotias Original Hair Studio

Syksyn tullen Original Hair Studio täytti upeat kaksi vuotta! Parin vuoden aikana ollaan saatu opetella paljon uutta, niin varmasti myös jatkossa. Ehkä ensi vuonna sitten järjestetään supermega synttäribileet?! <3

Lisäksi syksyllä saatiin meidän ihana Nita takaisin Originaliin hänen äitiyslomaltaan. Syksyllä päästiin vihdoin pitkästä aikaa tekemään töitä täydellä tiimillä, mikä tuntui mahtavalta! Syksyllä päätettiin myös muistaa opiskelijoita opiskelija-alennuksella. Tarjoamme nykyisin 10 % alennuksen palveluhinnastostamme opiskelijatodistusta vastaan. Alennus on voimassa arkisin maanantaista perjantaihin ennen klo 10.00 alkavissa varauksissa. Opiskelija-ale osoittautuikin tosi suosituksi jutuksi meillä!

Keksittiin myös meidän ihanaan liiketilaamme muutamia uusia juttuja, joilla saatiin meille mukavasti uutta pientä ilmettä!

Mitähän ensi vuosi tuo tullessaan…?

Marraskuussa päästiin viettämään pikkujouluja koko Original-tiimillä. Nautittiin ja herkuteltiin vihdoin kunnolla ajan kanssa, mikäs sen parempaa!

Joulua kohti mentäessä päivämme täyttyi muun muassa pikkujouluhiusten loihdinnasta.

Joulukuulle halusimme yllättää ihania asiakkaita meidän somen puolella useampaankin otteeseen, läheneehän vuosi loppuaan. Meidän Original-tiimi hiljentyy joulun viettoon 22.12. ja palaamme sorvin ääreen jälleen 27.12. Jouluna aiomme rentoutua ja palata asiaan entistäkin touhukkaampina!

Tänä vuonna olemme saaneet tehdä töitä ahkerasti huipputiimissämme ja palvella teitä, ihania asiakkaitamme. Ilman teitä ei olisi meitä! Ihanaa joulua kaikille, ja nähdään täällä blogin puolella taas ensi vuonna! <3

Terkuin, Vilma