Joululahjaideat by Original Hair Studio

Hellurei! Nyt on taas se aika vuodesta, kun moni meistä hikisesti metsästää sitä kaikista täydellisintä joululahjaa. Meidän Originalin väki voi kovasti samaistua tähän tilanteeseen, ja siksi haluammekin hieman helpottaa teidän tämänvuotista lahjataakkaa! Tässä postauksessa olemme esitelleet teille muutaman aika kivan, miltei täydellisen joululahjaidean. Tsekkaa nämä, ja astele kevyin mielin kohti joulun viettoa! <3

Herkullinen Four Reasons -tuotepaketti

Tänä vuonna Original Hair Studio haluaa tarjota teille mahdollisuuden rakentaa hiustuotteista koostuvan joulupaketin itse. Homma hoituu näin: Tule kipaisemaan liikkeessämme, valitse pakettiin haluamasi hiustuotteet ja voilà – lahjat hankittu. Voit valita pakettiin (jotka näyttävät muuten super söpöiltä):

  • 2 x Four Reasons Professional -tuotesarjan tuotetta hintaan 35 € TAI
  • 2 x Four Reasons No Nothing -tuotesarjan tuotetta hintaan 27 €.

Four Reasons Professional sekä No Nothing ovat meidän kaksi ehdotonta lempparia. Niistä löytyy laadukkaita hiustuotteita kenelle tahansa! 

Hajusteettomat Four Reasons No Nothing -hiustuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan shampoot, hoitoaineet ja hiusten muotoilutuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta.

Professional-sarjan hiustuotteet on suunniteltu kampaamoalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin, joten sinun ei tarvitse tinkiä laadusta. Tuotteet valmistetaan korkealaatuisista, 100 % vegaanisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Vain parasta, parhaalle. Valikoimasta löydät shampoot, hoitoaineet, tehohoidot ja kampaamolaatuiset muotoilutuotteet, jotka tekevät päivittäisestä hiustenlaitosta helppoa ja mukavaa.

Lahjakortti eri tarpeisiin!

Aineeton lahja on aina hyvä ja vastuullinen valinta. Lahjakortin voi hankkia ystävälle, äitille, tyttärelle, iskälle tai vaikkapa työkaverille – siis kenelle tahansa! Lahjan saaja saa sitten itse valita, haluaako käyttää lahjakortin vaikkapa hiusten leikkaukseen, värjäämiseen tai miksei shampooseenkin. Lahjakorttiin on helppo valita arvo oman budjetin mukaan, jo pienellä summalla voit ilahduttaa lahjan saajaa ja hänen kutrejaan!

Jos et pääse kipaisemaan meillä, voit nyt myös ostaa lahjakortin verkkosivujemme kautta! Lahjakorttikauppaan pääset kätevästi täältä.

Kannata kotimaista – paikallista – pienyrittäjää!

Meillä Originalissa kannustetaan miettimään myös joulun alla, tulevatko lahjat varmasti tarpeeseen. Turha krääsä on vain turhaa! Ostamalla lahjakortin tuttuun, paikalliseen yritykseen kannatat meidän liiketoiminnan jatkumista myös jatkossa. Kiitos siitä. <3

Four Reasons on kotimainen hiustuotebrändi ja heidän koko tuotevalikoima on täysin vegaaninen eikä siis sisällä mitään eläinperäistä. Lisäksi Four Reasons -pakkaukset on valmistettu ympäristön ehdoilla, jopa 99 % niistä on kierrätettäviä.

Tervetuloa jouluostoksille meille osoitteeseen Isokatu 54, ja oikein ihanaa joulun odotusta jokaiselle meidän blogin lukijalle! <3

Tonttuterkuin, Vilma