Originalin hieronta- ja hyvinvointipalvelut ovat täällä!

Moikku! Olette ehkä jo huomanneet, että tarjoamme nykyisin parturi- ja kampaamopalveluiden lisäksi myös hieronta- ja hyvinvointipalveluita. Ollaan tästä tosi ylpeitä, nyt voimme palvella teitä vieläkin kokonaisvaltaisemmin. Kerromme teille nyt hieman lisää Original-tiimin vahvistuksesta, Hennasta sekä hänen tarjoamistaan palveluista.

Kuka Henna on?

Henna on Original Hair Studion koulutettu hieroja. Henna on valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2021. Aiempia tutkintoja Hennalta löytyy muun muassa liikuntaneuvoja, merkonomi, ylioppilas ja pian Henna valmistuu myös psyykkiseksi ravintovalmentajaksi. Hennalta löytyy siis laajaa osaamista hyvinvoinnin parista. <3

Vapaa-ajallaan Henna viihtyy esimerkiksi luonnossa koiriensa kanssa. Tärkeintä Hennalle on asiakkaiden hyvä palveleminen ja auttaminen sekä itsensä kehittäminen. Originalista Henna odottaa erityisesti uusia työkavereita ja asiakkaita sekä mukavan rentoa ja iloista ilmapiiriä!

Hieronta- ja hyvinvointipalvelumme

Hieronta itsessään on perinteikäs, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä sekä ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Henna tarjoaa klassisten hierontojen lisäksi myös ihanaa päähierontaa, kuumakivihierontaa, purentalihashierontaa, fasciakäsittelyitä sekä kuivakuppausta. Kurkataan nyt hieman tarkemmin näihin palveluihin.

Klassinen hieronta on lihaksia monipuolisesti muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa. Hieronta muun muassa laukaisee erilaisia jännitystiloja, helpottaa kipuja, vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Voit valita palveluksesi 45 minuutista 120 minuuttiin pituisen hieronnan sen mukaan, mihin kehon osaan haluat hieronnan soveltuvan. 45 minuutin hieronta soveltuu esimerkiksi niska-hartiaseudun käsittelyyn tai noin neljännekseen kehosta. 75 minuutin hieronta soveltuu hyvin ylä- tai alavartalon käsittelyyn tai puolihierontaa laajempaan alueeseen. 120 minuutin hieronta puolestaan soveltuu koko vartalon käsittelyyn, jolloin aikaa jää myös painottaa hierontaa johonkin tiettyyn ongelmakohtaan. 

Kuumakivihieronnassa lämmitetyt kivet tuottavat lämpöä käsiteltävään kudokseen tehostaen verenkiertoa ja syventäen hieronnan vaikutusta. Kivet itsessään ovat erikokoisia, soikeita, sileäksi hiottuja basalttikiviä. Ne tuntuvat iholla lämpimiltä, mutta eivät toki polta. Kuumakivihieronta syvärentouttaa, lievittää stressiä ja ahdistusta sekä on ihanteellinen apu lihaskireyksiin. Sen sanotaan myös parantavan unen laatua.

Päähieronta sisältää niskan, hiuspohjan, ohimoiden sekä kasvojen lihasten rentouttavan hieronnan. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon ja mielen rentoutumiseen. Usko tai älä, päähieronnalla voi olla suotuisia vaikutuksia myös hiusten kasvuun… 

Purentalihashierontaan kuuluu yläselän, olkavarsien, rintalihasten, niskan, kaulan, ohimoiden sekä purentalihasten ulko- ja sisäpuolinen hieronta. Purentalihakset saattavat jännittyä esimerkiksi purentavian tai hampaiden narskuttelun seurauksena sekä aiheuttaa kipua leukoihin ja muualle pään alueelle. Purentalihashieronta rentouttaa kasvojen ja pään aluetta, poistaa lihasjännityksiä ja lievittää purentalihasten kipua. 

Fasciakäsittely eli lihaskalvohieronta on mahdollista valita lisäpalveluksi klassisen hieronnan kylkeen. Fasciakäsittely perustuu faskian (eli lihaskalvon) eri kerrosten välisen liukumisen normalisointiin. Fasciakäsittelyn tavoitteena on poistaa leposärkyä tai kuormituksessa esiintyvää kipua, edistää sidekudosten paranemista ja poistaa kiinnikkeitä.

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta on tehokas ja helppo tapa huoltaa lihaksia. Myös tämän lisäpalvelun voit valita yhdessä klassisen hieronnan kanssa. Hieronnassa käytetään silikonisia kumikuppeja, joihin muodostuu alipaine, kun kupista puristaa ilman ulos ja sen asettaa iholle. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastumiseen.

Kiinnostaisiko sinua kuulla lisää jostain tietystä palvelusta tai vaikkapa hieronnan terveysvaikutuksista?

Henna on aloittanut työt meidän uudistuneessa alakerrassa ja Hennan ajanvaraus on auki Timmassa nyt! Tervetuloa Hennan luokse voimaan hyvin ja rentoutumaan kaikki vanhat ja uudet asiakkaat! <3

Terkuin, Vilma