Hiustenhoitoa tuoksuherkille?

Hei taas! Ollaan kirjoiteltu teille Originalin blogia jo nelisen kuukautta! Huh, kun aika rientää. Onko teille herännyt ajatuksia tai toiveita, mistä haluaisitte lukea lisää? <3

Erilaiset kemikaalit ja hajusteet ovat osa elämäämme, halusimme sitä tai emme. Myös meillä parturi-kampaamossa ne ovat erittäin oleellinen osa työtämme. Tässä postauksessa kurkataan hieman hajusteiden nurjalle puolelle, nimittäin hajusteyliherkkyyteen, joka on osa useiden meidänkin asiakkaidemme arkea. 

Tuoksuherkkyydellä tarkoitetaan oireilua, kuten nuhaa, päänsärkyä ja pahoinvointia, jonka laukaisee suhteellisen tavanomaiset tuoksut ja hajut. Lievä herkkyys erilaisille hajuille ja tuoksuille on tavallista. Yleisimmin oireita koetaan haju- ja partavesistä, pesuaineista, hiustenmuotoilutuotteista, kukista ja painomusteesta. 

Tästä huolimattta myös tuoksuyliherkillä on mahdollisuus panostaa hiustensa näyttävyyteen. Sano ei vahvoille tuoksuille ja tervetuloa hajusteettomille hiustuotteille! 

Hajusteettomat Four Reasons No Nothing -hiustuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan shampoot, hoitoaineet ja hiustenmuotoilutuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. Sarjan tuotteille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnustus, ja ne ovat 100 % vegaanisia. Nämä tunnusmerkki takaa, etteivät tuotteiden koostumuksissa käytetyt ainesosat yleisesti ärsytä tai herkistä ihoa, aiheuta tuoksuherkkyysoireita tai muita allergia- tai astmaoireita. Tule käymään, niin valitaan yhdessä sinulle sopiva hajusteeton hiustuote!

Myös hiusten värjääminen onnistuu meillä Originalissa tuoksuttomasti. Käytössämme on Four Reasons Optima -värisarja, joka on täysin hajusteeton. Four Reasons Optimassa parasta on erinomainen peittokyky ja krtistallimainen kiilto, täysin hajusteettomasti. Huomioithan kuitenkin, että emme voi aina taata, etteikö tiloissamme käytettäisi hajusteita muiden sinun kanssa samaan aikaan asioivien asiakkaiden kanssa. Mikäli sinua mietityttää jokin asia tuoksuihin ja hajusteisiin liittyen, ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin pohditaan asiaa yhdessä!

Tyypillisimpiä paikkoja, joissa tuoksuherkät saavat oireita, ovat julkinen liikenne, ravintolat, baarit ja teatterit. Tuoksuyliherkkyys on yksi voimakkaimmin yleistyviä herkkyyksiä pohjoismaissa. Koska aina emme tiedä, onko ympärillämme tuoksuherkkiä ihmisiä, on välillä hyvä pohtia käyttämiensä tuoksujen määrää ja voimakkuutta. Vaikka et itse olisikaan tuoksuherkkä, valitsemalla hajusteettoman tuotteen voit helpottaa ympärillä oleviesi ihmisten oloa!

Terkuin, Vilma

Privacy Preference Center